2024 ⚡️ Final ⚡️ | En Favori Şarkı 2024 | Zeynep Bastık - Lan vs Melike Şahin - Canın Beni Çekti

Hangi Şarkı "En Favori Şarkı 2024"ün Şampiyonu Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
62,413
Puanı
1,060
Fav10.net'in artık gelenekselleşen en favori etkinliklerinden biri haline gelen ve bu yıl 14. kez düzenlenen En Favori Şarkı etkinliğinde finale gelmiş bulunmaktayız :Z

Hangi Şarkı "En Favori Şarkı 2024"ün Şampiyonu Olsun?
Zeynep Bastık - Lan

Melike Şahin - Canın Beni Çekti

@Dosi , @Bully , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat, @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @TenTen , @kerem , @offensive, @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , , @Damien Duff, @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT , @Royal_Highness , @tekin , @Alemdar , @MEnes , @Maskeli Fedai , @EmreCan, @HollyDemon ☾☆ , @hasanca, @ahmetbey , @BerzzAnn , @tifosi12345, @Doğan , @Gerekli24 , @xdragxx , @umuttanyel , @Prncss.. , @Crazy Recep

Dosi'ye inat Zeynep Bastıksssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Tabii ki şaka. Öbür tur Aleyna Baba 2 farkla kaybetse kendimi affetmezdim ama fark yiyeceğini bildiği için mosiyi kızdırmak için Lan demiştim. Bu sefer o riske girmem Melike Şahin tabii ki. Foruma güvenmek istiyorum.

• Olmamış
Reactions: Dosi
İkisi de çok güzel ama Zeynep'im dedim. Onun yeri ben de hep çok ayrı Yasak Elma'mdan beri. :D @Angelica

Canın Beni Çekti. Gerek Yeşilçam tınılı nostaljik harika melodisi ile gerek yüksek enstrüman çeşitliliğine sahip zengin alt yapısı ile kazanmayı hak eden şarkı. :bhr:

Lan da yılın en büyük hitlerinden biriydi ve çok iyi de bir şarkı ama aynı zamanda basit bir şarkı. 10 yıl sonra bile açılıp dinlenilecek zamansız bir şarkı olacağını sanmıyorum. Canın Beni Çekti ise bir 2020'ler klasiği olarak anılacak ilerleyen yıllarda.

Beklenen final oldu diye düşünüyorum. İki şarkı da eşit güzellikte benim için, ikisini de şu ana kadar tüm turlarda oyladım. Geçen sezon Melike Şahin şampiyon olmuştu. Bu sezon ‘Lan’ şarkısı ile şampiyonluğu hak ettiğini düşündüğüm için oyumu Zeynep Bastık’a veriyorum.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Aleyna babanın finale kalamaması sürpriz oldu.

Zor bir eşleşme. Yine iki harika şarkı. Ben @phoebebuffay katılmıyorum. Lan da 2020'ler klasikleri arasında anılacaktır.

Fakat oyum "Canın Beni Çekti"

Aleyna babanın finale kalamaması sürpriz oldu.

Zor bir eşleşme. Yine iki harika şarkı. Ben @phoebebuffay katılmıyorum. Lan da 2020'ler klasikleri arasında anılacaktır.

Fakat oyum "Canın Beni Çekti"
Ben katılıyorum kendime. :A Biri karakteristik bir şarkı, diğeri her yıl onlarca benzeri yapılan bir şarkı.

Belki uzun gelecekte olmasa bile yakın gelecekte konuşma fırsatı buluruz bunu. 2030'da hatırlarsam alıntılayacağım bu mesajını. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and bazinga
Son senelerde finalde hiç kaybeden tarafı oylamadım. Bu istatistik bozulmamasını umuyorum :A

Açıkçası iki şarkıda çok güzel. İkiside kesinlikle kazanmayı hak ediyor. Oyladığım şarkı çok başarılı bir şarkı olmuş. Özellikle müziği aşırı iyi.

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Son senelerde finalde hiç kaybeden tarafı oylamadım. Bu istatistik bozulmamasını umuyorum :A

Açıkçası iki şarkıda çok güzel. İkiside kesinlikle kazanmayı hak ediyor. Oyladığım şarkı çok başarılı bir şarkı olmuş. Özellikle müziği aşırı iyi.
Anket süresi ne kadar olsun? :A

Oylama Cuma mı bitsin yoksa Cumartesi mi ikileminde kalmıştık

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Anket süresi ne kadar olsun? :A

Oylama Cuma mı bitsin yoksa Cumartesi mi ikileminde kalmıştık
ben Cumartesi demistim sen Cuma demistin. Bence 3 gün olsun. Birbirine denk isimler. Ara sira aktif olan arkadaslarimizada sans vermis oluruz.
Bakalim umdugumuz gibi basa bas durumu mu olacak yoksa biri alip basini gidecek mi :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
ben Cumartesi demistim sen Cuma demistin. Bence 3 gün olsun. Birbirine denk isimler. Ara sira aktif olan arkadaslarimizada sans vermis oluruz.
Bakalim umdugumuz gibi basa bas durumu mu olacak yoksa biri alip basini gidecek mi :A
Ben de sana katılıyorum, Cumartesi kapansın anket :A Oylayabilecek herkes oylasın, kimseyi atlamayalım

İkili eşleşmelerde her şey olabiliyor :A Hiç oylamayan bir isim oyladı, fark etmişsindir :A

• İlginç
  • Güldürdün
Ben de sana katılıyorum, Cumartesi kapansın anket :A Oylayabilecek herkes oylasın, kimseyi atlamayalım

İkili eşleşmelerde her şey olabiliyor :A Hiç oylamayan bir isim oyladı, fark etmişsindir :A
gidip bakayim. Ben sadece oy oranina bakip ciktim konudan :A
Cuma günü planlarim var, o zamana gelmesin zaten kazanan konusu. Gerci bu ara her günüm dolu dolu geciyor. Klasik Mayis ayi ve sezon sonu :A

• Güldürdün
gidip bakayim. Ben sadece oy oranina bakip ciktim konudan :A
Cuma günü planlarim var, o zamana gelmesin zaten kazanan konusu. Gerci bu ara her günüm dolu dolu geciyor. Klasik Mayis ayi ve sezon sonu :A
O sürpriz isim dengeleri değiştirebilir :A Anket süresini de ayarla madem :A

Demek planların olduğu için de Cumartesi açılsın dedin konu :A Yoksa sen hız seversin :A

Aynen, senin sezon sonu yoğunluğun meşhurdur :A Gelsin etkinlikler :A

• Güldürdün
O sürpriz isim dengeleri değiştirebilir :A Anket süresini de ayarla madem :A

Demek planların olduğu için de Cumartesi açılsın dedin konu :A Yoksa sen hız seversin :A

Aynen, senin sezon sonu yoğunluğun meşhurdur :A Gelsin etkinlikler :A
ha sen bu ankette diyorsun. Bende diger anketlere baktim kimi demek istiyor herkes bildigimiz isimler dedim :A
her tur yeni bir isim geliyor. bu harika :Z

@Hazem Semicenk 1 oy ile elenmisti, daha önce nerdeydin :T
yinede oylamaya katilmandan memnun kaldik tabi, senle ayni taraftaymisiz :Z

• Güldürdün
ha sen bu ankette diyorsun. Bende diger anketlere baktim kimi demek istiyor herkes bildigimiz isimler dedim :A
her tur yeni bir isim geliyor. bu harika :Z

@Hazem Semicenk 1 oy ile elenmisti, daha önce nerdeydin :T
yinede oylamaya katilmandan memnun kaldik tabi, senle ayni taraftaymisiz :Z
Aynen, finalde de @Hazem oyunu kaptık :A Yeni isimler gelmeye devam eder umarım :A

Semicenk’i oylardı kendisi… Kader işte, sağlık olsun.

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...