2023 ⚡️ Final ⚡️ | En Favori Şarkı 2023 | Zerrin Özer - Basit Numaralar vs Melike Şahin - Diva Yorgun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi şarkı "En Favori Şarkı 2023"ün Şampiyonu Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Faciayı unutmadım

------

Resmen dejavu yaşıyorum...
@Dosi
Acaba neden

hayat dejavudan ibaret benim her günüm öyle geçiyor mesela şu mesajın hiç daha önce aynı mesajdan yollamadım bu ilk diyebilirmisin ?
Öyle haklısın. Hayat tekrarlardan ibaret. Kendini tekrar eden döngülerin içersindeyiz.

Reactions: tekin
Şimdi bu senenin oy veren isimlerine bakarsak 11 oy daha gelmesi gerek. Bazıları nerdeyse bir hafta aktif olmamış. Bazıları etiket sonrası konuya girip oy kullanmamayı tercih etti.
1 kişi kesin kullanır ama sona bırakmayı seviyor. 1i düşüneceğim demişti. 4 isim konuya girip oylama yapmadı. Kalanları aktif olmadı

Tekrar etiket yapılmayacağını yazmıştım.
Eşitlikte iki kazananımız olur.
Konuya girilince bir kaç saniye oylamaya vakit ayırılsa fena olmazdı

------

ben kaçmam sadece ortamdan ricat ederim
Sen varya bugün bir konuda minnacıkta olsa haklı çıktın ama şımarma diye demeyeceğim.

Reactions: tekin
Tekin küreği hala yememiṣ anlaṣılan
@Dosi küreği bana kaldırsada son anda kıyamayacak? ben ne yapıyorum neden böyle bir hata yapıyorum diye derin bir analizden sonra küreği usulca @Bully nin kafasına indirecektir

------

her zaman haklıyım her konuda
ama haklılığımın ortaya çıkması zaman alıyor bu arada olan bana oluyor vuruyorsunuz garibana tabi

Neyse ben film izleyeceğim. Gelene kadar gidersin.
İyi geceler sana şimdiden

Bence Mosinin ta kendisi. Kamera kullanarak kendi avatarını yapabiliyorsun. Bunu FM oyunu bile kullanıyor. Bence o.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...