Diyeceğini dedin zatenHayır bana ait değil. Değer verdiğini göstermek için kapışacaksın. Ben 100.000 zamanı baya kapıştım @denizz19 biliyor. Sende açmaya çalıs. Kim önce açarsa.
neyse iyi geceler sana
Diyeceğini dedin zatenHayır bana ait değil. Değer verdiğini göstermek için kapışacaksın. Ben 100.000 zamanı baya kapıştım @denizz19 biliyor. Sende açmaya çalıs. Kim önce açarsa.
neyse iyi geceler sana
Dönüşün nasıl olacak bakalım
O sıkı bağ öyle kalacak hep
Bunca zaman kavga etmeyi becermedik oyüzden evet aynı fikirdeyimDönüşün nasıl olacak bakalım
O sıkı bağ öyle kalacak hep
Iyiki bi soyundu şu RahmetDeniz'cim 110. bin olmuşsun,nice 110 binlere o zaman
Hediyelerin ;
Ekli dosyayı görüntüle 61722
Bu ecünnüleri vermek istemezdim ama hadi neyse
Çok beğendi Deniz o yüzden hediye ettimIyiki bi soyundu şu Rahmet
Benim vücudumla aynıydı Rahmet ondan Sevdim demek ben de soyunsam aynı etkiyi alırız@denizz19 ile zevklerimiz bu konuda hiç uymuyor
Sen soyunmadanda o etkinin fazlasını aldın yaBenim vücudumla aynıydı Rahmet ondan Sevdim demek ben de soyunsam aynı etkiyi alırız
Evet Çıkarmadan ıslak vücudumla o kadar sükse yaptıysam soyunsam olay çıkarSen soyunmadanda o etkinin fazlasını aldın ya
Aman, fazla ileriye gitme. Kaldırma bu forum seniEvet Çıkarmadan ıslak vücudumla o kadar sükse yaptıysam soyunsam olay çıkar
Aman, fazla ileriye gitme. Kaldırma bu forum seni
hahahahaha, sanki ben başka birşeymi dedimüstümü sadece
Teşekkürler bu şarkıyı severimTebrikler @denizz19 nice güzel mesajlar diliyorum. Benim hakkımda iyice itici hissetmen için hediye falan göndermemeyi düşündüm ama neyse kararımı değiştirdim. Hadi yine iyisin.
Sana bu aralar bolca dinlediğim bu muazzam sanat eserini gönderiyorum. Nedense dinlemekten kendimi alamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?