♡♡♡♡♡ denizz19, 110.000'ler Kulübünde! ♡♡♡♡♡

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Diyeceğini dedin zaten :D Hayır bana ait değil. Değer verdiğini göstermek için kapışacaksın. Ben 100.000 zamanı baya kapıştım @denizz19 biliyor. Sende açmaya çalıs. Kim önce açarsa.
neyse iyi geceler sana :D

:Dben kapışmak istemiyorum bu ara sık sık açtın düşündüm ki bana dersin bu seferde sen aö diye ama neyse iyi geceler canım ben çıkıyorum

Dönüşün nasıl olacak bakalım :A

O sıkı bağ öyle kalacak hep :A
Bunca zaman kavga etmeyi becermedik oyüzden evet aynı fikirdeyim :A
Hem seninle baya paylaşımlarımız oldu. Her birinin bir değeri var. Arkadaşlığın sağlam temeli o paylaşımlar :D

@denizz19 başlığı kısalttım :D
Hediyelerim gün içinde gelir belki :A
En geç pazara :A

Deniz'cim 110. bin olmuşsun,nice 110 binlere o zaman :love1::love1:

Hediyelerin ;

Adsız12.png

37774108_225961508112619_7072846924943982592_n.jpg

Bu ecünnüleri vermek istemezdim ama hadi neyse :A

5a853a2f67b0a92f24ca2194.jpeg

Tebrikler @denizz19 nice güzel mesajlar diliyorum. Benim hakkımda iyice itici hissetmen için hediye falan göndermemeyi düşündüm ama neyse kararımı değiştirdim. Hadi yine iyisin. :A

Sana bu aralar bolca dinlediğim bu muazzam sanat eserini gönderiyorum. Nedense dinlemekten kendimi alamıyorum. :D

Tebrikler @denizz19 nice güzel mesajlar diliyorum. Benim hakkımda iyice itici hissetmen için hediye falan göndermemeyi düşündüm ama neyse kararımı değiştirdim. Hadi yine iyisin. :A

Sana bu aralar bolca dinlediğim bu muazzam sanat eserini gönderiyorum. Nedense dinlemekten kendimi alamıyorum. :D

Teşekkürler bu şarkıyı severim :A Eğer tahmin ettiğim şarkıysa TÜLAY Maciran da söylüyor :F