Diyeceğini dedin zatenHayır bana ait değil. Değer verdiğini göstermek için kapışacaksın. Ben 100.000 zamanı baya kapıştım @denizz19 biliyor. Sende açmaya çalıs. Kim önce açarsa.
neyse iyi geceler sana![]()
Diyeceğini dedin zatenHayır bana ait değil. Değer verdiğini göstermek için kapışacaksın. Ben 100.000 zamanı baya kapıştım @denizz19 biliyor. Sende açmaya çalıs. Kim önce açarsa.
neyse iyi geceler sana![]()
Dönüşün nasıl olacak bakalım
O sıkı bağ öyle kalacak hep![]()
Bunca zaman kavga etmeyi becermedik oyüzden evet aynı fikirdeyimDönüşün nasıl olacak bakalım
O sıkı bağ öyle kalacak hep![]()
Iyiki bi soyundu şu RahmetDeniz'cim 110. bin olmuşsun,nice 110 binlere o zaman
Hediyelerin ;
Ekli dosyayı görüntüle 61722
![]()
Bu ecünnüleri vermek istemezdim ama hadi neyse
![]()
Çok beğendi Deniz o yüzden hediye ettimIyiki bi soyundu şu Rahmet![]()
Benim vücudumla aynıydı Rahmet ondan Sevdim demek ben de soyunsam aynı etkiyi alırız@denizz19 ile zevklerimiz bu konuda hiç uymuyor![]()
Sen soyunmadanda o etkinin fazlasını aldın yaBenim vücudumla aynıydı Rahmet ondan Sevdim demek ben de soyunsam aynı etkiyi alırız![]()
Evet Çıkarmadan ıslak vücudumla o kadar sükse yaptıysam soyunsam olay çıkarSen soyunmadanda o etkinin fazlasını aldın ya![]()
Aman, fazla ileriye gitme. Kaldırma bu forum seniEvet Çıkarmadan ıslak vücudumla o kadar sükse yaptıysam soyunsam olay çıkar![]()
Aman, fazla ileriye gitme. Kaldırma bu forum seni![]()
hahahahaha, sanki ben başka birşeymi dedimüstümü sadece
![]()
Teşekkürler bu şarkıyı severimTebrikler @denizz19 nice güzel mesajlar diliyorum. Benim hakkımda iyice itici hissetmen için hediye falan göndermemeyi düşündüm ama neyse kararımı değiştirdim. Hadi yine iyisin.
Sana bu aralar bolca dinlediğim bu muazzam sanat eserini gönderiyorum. Nedense dinlemekten kendimi alamıyorum.