Bana en güzel hediye Sensin@denizz19 hediye ayarlayamadım daha. Acaba senin gibi oyalayıpta es mi geçsem?
Gerçi konunu açarak pek es geçmiş sayılmıyorum![]()
Sağ ol canım Aşk-ı Memnu dışında güzel hediyelerTebrik ediyorum sayın @denizz19 bey. Bol bol beni öveceğin nice mesajlara. Bu hızla gidersen seneye 200.000 konusunu açarız zaten.
Birbirinden muazzam hediyelerini aşağıya salıyorum:
Ekli dosyayı görüntüle 61773
Ekli dosyayı görüntüle 61774
Oo mangal çok severim. Rezalet günTebrik ederim denizim , nice mesajlar diliyorum , Haftaya gel de mangalla kutlayalım![]()
![]()
Neresi rezaletBana en güzel hediye Sensin
Sağ ol canım Aşk-ı Memnu dışında güzel hediyelerAma orada da Hazalım yetiyor.
Seni öveceğim
Oo mangal çok severim. Rezalet gün![]()
O ormanda yolumuzu şaşırdığımız günü hatırla azıcık gerilere git.Neresi rezalet![]()
![]()
Gelme o zaman
Sen gelme benceO ormanda yolumuzu şaşırdığımız günü hatırla azıcık gerilere git.![]()
Olmamış için teşekkürler.Sen gelme bence![]()
Fena mı işte heyecan yaşıyorsun benimle
![]()
Olmamış mı attımm 😱 hemen geri alalımOlmamış için teşekkürler.Geleyim de sizle toplu şekilde gidersek olur.
![]()
Yani hepimiz beraber gidip beraber yakalım hoş ben bir beyefendi edasıyla mangala elimi sürmem pek @Arslan BeyOlmamış mı attımm 😱 hemen geri alalım![]()
Topludan kastın
![]()
Valla gelirsen bizde sana yaptıracaktıkYani hepimiz beraber gidip beraber yakalım hoş ben bir beyefendi edasıyla mangala elimi sürmem pek @Arslan Bey![]()
Ben pek bilmem böyle şeyleri yalılarda büyüdümValla gelirsen bizde sana yaptıracaktık![]()
![]()
VayBana en güzel hediye Sensin
Sağ ol canım Aşk-ı Memnu dışında güzel hediyelerAma orada da Hazalım yetiyor.
Seni öveceğim
Oo mangal çok severim. Rezalet gün![]()
Ayarsız mıyım benVay
Bugün iyiyiz. Aman modun değişmesin, bir kac saatlik kaybolacam ama döndüğümde yine bu ayarda ol![]()
Ayarını bozmaya izin verme kimsenin, diye toparlıyayım mesajımıAyarsız mıyım ben![]()
Tabi canımBen pek bilmem böyle şeyleri yalılarda büyüdüm![]()
Ben pek bilmem böyle şeyleri yalılarda büyüdüm![]()
Valla gelirsen bizde sana yaptıracaktık![]()
![]()
HahahahKuzum buna güvenmeyin yapamaz bu jogo eline yüzüne bulaştırır anca biberle poz vermesini biliyor
![]()
Hahahah![]()
Valla bende elimi süremem ona yaptırırız
![]()
Alıştıra alıştıra
![]()