♡♡♡♡♡ denizz19, 110.000'ler Kulübünde! ♡♡♡♡♡

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
117,489
Puanı
1,060

Forumumuzun en sevilen, en eğlenceli, en popüler ve en karizmatik üyelerinden biri olan @denizz19 110.000’ler Kulübüne girmiştir. Nice nice eğlenceli ve kaliteli mesajlarının devamını dileriz.

Çok fazla uzatmak istemiyorum bu kez ama 2 senelik arkadaşlığımızda bir kere bile olsun birbirimize kırgınlığımız dahi olmadı. Güzel dostluğun için tekrardan teşekkür ediyorum Denizcim

Senle ilgili ilk zamanlarda edindiğim izlenim ve hakkındaki düşüncelerim geçen zaman içerisinde hiç değişmedi. Forumun benim için olan öneminin en büyük sebeplerinden birisin
Hep böyle kal

Sana seni hediye ediyorum
ve diğer hediyelerimi konuda paylaşırım

@denizz19 diziye okadar kaptırmışımki kendimi sen 110.000 olmuşsun bile

Iyiki konuyu önden hazır etmiştim

Tebrikler giiu artık sen de Burhan gibi programlara çıkıp Elizabeth ten kurtul

Deniz, nam-ı diğer kıvırcık. Çenenle nice nice kulüplere girmeye devam edersin umarım. Bizim dizi analizcimiz.

Sıla'nın güzel gülüşüyle kal.

@denizz19 ay sen yarım saat önce demişsin 110 olduğunu
sana haber et 2 tane kalınca bekle demiştim.
Haber etmişsin ama olduktan sonra
elimden kurtulamazdın eğerki başkası açsaydi.
iyiki @vadikızı farketmedi

twittere yeni bakabildim
Telefondan dizi izledim diye, yoksa seni izleyecektim bugün ama olmadı

@denizz19 marulum bonişim deli dolu candostum benim

bu resimle tanımıştım seni hey bu yakışıklı senmisin demiştim
bu emojiyi koyarak benim tabii ki başkasının resmini koyacağım hem nerem yakışıklı ki gibi birşey demiştin tam olarak hatırlamıyorum ama emoju buydu
ben o zaman
bu arada birşey itiraf edeyim vadi başlığına yorum yazardın çok gıcık olurdum sana ıyy almalar şunu başlığa yorum yazmasa derdim
emoji az kullanırdım kız az emoji kullansana itici görünüyorsun demiştin o günden beri değişmeyen sözün oldu bu gül vadikızı meleğim sen hep gül o gün bugündür adile teyzen oldum herşeyine gülüyorum ama yapmacık değil gerçekten laptobun karşısında delirmiş gibi gülüyorum
şimdi bende sana diyorum sen herşeye gül ve herkesi güldürmeye devam et iyiki seni tanımışım iyiki varsın sen nice mesajlara hep beraber seni çoooook seviyorummm bonişimm

sen...

Hızlısın bana bırakmıyosun maşallah denizin konular hep sende

Hızlısın bana bırakmıyosun maşallah denizin konular hep sende
Bunu yarım saat sonra açmışım. Saniyesinde açardım ama mobilden izledim dizi oyüzden sen anında açsaydın kapardın
Ben 2 gündür bakıyordum @denizz19 Deniz'in mesaj sayısına. Kendisine bu akşam söyledim. Konunu açacam 2 mesaj kalınca bekle diye ama o çeneyi tutmamış bende foruma giremedim. Neyseki yinede ben açtım

Okurken zorlandım
Şu virgül ve noktaların olmayışı zorluyor baya
düzenle azıcık.

böyle aralık koy aralara

Evde değildim geç girdim foruma o yüzden forumda olsam açardım kapmam zeynep @denizz19 konuları sana ait zaten güzel konu olmuş eline sağlık