♡♡♡♡♡ denizz19, 110.000'ler Kulübünde! ♡♡♡♡♡

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
117,490
Puanı
1,060
20180920_180836.png

Forumumuzun en sevilen, en eğlenceli, en popüler ve en karizmatik üyelerinden biri olan @denizz19 110.000’ler Kulübüne girmiştir. Nice nice eğlenceli ve kaliteli mesajlarının devamını dileriz.

Çok fazla uzatmak istemiyorum bu kez ama 2 senelik arkadaşlığımızda bir kere bile olsun birbirimize kırgınlığımız dahi olmadı. Güzel dostluğun için tekrardan teşekkür ediyorum Denizcim:bhr:
Senle ilgili ilk zamanlarda edindiğim izlenim ve hakkındaki düşüncelerim geçen zaman içerisinde hiç değişmedi. Forumun benim için olan öneminin en büyük sebeplerinden birisin :bhr: Hep böyle kal :D

Sana seni hediye ediyorum :A ve diğer hediyelerimi konuda paylaşırım :D
received_1494558143954341.jpeg

@denizz19 diziye okadar kaptırmışımki kendimi sen 110.000 olmuşsun bile :F
Iyiki konuyu önden hazır etmiştim :A

Deniz, nam-ı diğer kıvırcık. Çenenle nice nice kulüplere girmeye devam edersin umarım. Bizim dizi analizcimiz. :A

fft99_mf10571454.Jpeg

Sıla'nın güzel gülüşüyle kal. :)

@denizz19 ay sen yarım saat önce demişsin 110 olduğunu :F sana haber et 2 tane kalınca bekle demiştim.
Haber etmişsin ama olduktan sonra :bağır::bağır: elimden kurtulamazdın eğerki başkası açsaydi.
iyiki @vadikızı farketmedi :A
twittere yeni bakabildim :F Telefondan dizi izledim diye, yoksa seni izleyecektim bugün ama olmadı :A

@denizz19 marulum bonişim deli dolu candostum benim:D
0jPvsP.jpg
bu resimle tanımıştım seni hey bu yakışıklı senmisin demiştim :Fbu emojiyi koyarak benim tabii ki başkasının resmini koyacağım hem nerem yakışıklı ki gibi birşey demiştin tam olarak hatırlamıyorum ama emoju buydu :A ben o zaman
bu arada birşey itiraf edeyim vadi başlığına yorum yazardın çok gıcık olurdum sana ıyy almalar şunu başlığa yorum yazmasa derdim :Femoji az kullanırdım kız az emoji kullansana itici görünüyorsun demiştin o günden beri değişmeyen sözün oldu bu gül vadikızı meleğim sen hep gül o gün bugündür adile teyzen oldum herşeyine gülüyorum ama yapmacık değil gerçekten laptobun karşısında delirmiş gibi gülüyorum :Aşimdi bende sana diyorum sen herşeye gül ve herkesi güldürmeye devam et iyiki seni tanımışım iyiki varsın sen nice mesajlara hep beraber seni çoooook seviyorummm bonişimm:kissingheart:

sen...

@denizz19 ay sen yarım saat önce demişsin 110 olduğunu :F sana haber et 2 tane kalınca bekle demiştim.
Haber etmişsin ama olduktan sonra :bağır::bağır: elimden kurtulamazdın eğerki başkası açsaydi.
iyiki @vadikızı farketmedi :A
twittere yeni bakabildim :F Telefondan dizi izledim diye, yoksa seni izleyecektim bugün ama olmadı :A

:DHızlısın bana bırakmıyosun maşallah denizin konular hep sende

:DHızlısın bana bırakmıyosun maşallah denizin konular hep sende
Bunu yarım saat sonra açmışım. Saniyesinde açardım ama mobilden izledim dizi oyüzden sen anında açsaydın kapardın :) Ben 2 gündür bakıyordum @denizz19 Deniz'in mesaj sayısına. Kendisine bu akşam söyledim. Konunu açacam 2 mesaj kalınca bekle diye ama o çeneyi tutmamış bende foruma giremedim. Neyseki yinede ben açtım :D

@denizz19 marulum bonişim deli dolu candostum benim:D
0jPvsP.jpg
bu resimle tanımıştım seni hey bu yakışıklı senmisin demiştim :Fbu emojiyi koyarak benim tabii ki başkasının resmini koyacağım hem nerem yakışıklı ki gibi birşey demiştin tam olarak hatırlamıyorum ama emoju buydu :A ben o zaman
bu arada birşey itiraf edeyim vadi başlığına yorum yazardın çok gıcık olurdum sana ıyy almalar şunu başlığa yorum yazmasa derdim :Femoji az kullanırdım kız az emoji kullansana itici görünüyorsun demiştin o günden beri değişmeyen sözün oldu bu gül vadikızı meleğim sen hep gül o gün bugündür adile teyzen oldum herşeyine gülüyorum ama yapmacık değil gerçekten laptobun karşısında delirmiş gibi gülüyorum :Aşimdi bende sana diyorum sen herşeye gül ve herkesi güldürmeye devam et iyiki seni tanımışım iyiki varsın sen nice mesajlara hep beraber seni çoooook seviyorummm bonişimm:kissingheart:

sen...
Okurken zorlandım :F Şu virgül ve noktaların olmayışı zorluyor baya :A düzenle azıcık.

böyle aralık koy aralara :A

Bunu yarım saat sonra açmışım. Saniyesinde açardım ama mobilden izledim dizi oyüzden sen anında açsaydın kapardın :) Ben 2 gündür bakıyordum @denizz19 Deniz'in mesaj sayısına. Kendisine bu akşam söyledim. Konunu açacam 2 mesaj kalınca bekle diye ama o çeneyi tutmamış bende foruma giremedim. Neyseki yinede ben açtım :D

Evde değildim geç girdim foruma o yüzden forumda olsam açardım kapmam zeynep @denizz19 konuları sana ait zaten güzel konu olmuş eline sağlık :D