15.09.2013-15.09.2016
@Harunnn60
Vee bugün forumun sevilen ve sevimli çocuğu HarunCan'ın forumda 3. yılı.
İlk üye olduğu günden samimiyeti, sıcakkanlığı, efendi duruşu ile tek benim değil tüm forumun kalbimi kazanan bu çocuk bugün artık FavoriForumum'da 3 yaşında.
2013'te 3 gün arada farkla üye olduğumuz için tüm forum serüvenimiz aynı gitdi sanki. Çok çabuk kaynaştık ve önümüzdeki günlerde 3 yıl olacak arkadaşlığımızın. Doğruya doğru zaman zaman soğuklaşmalar oldu, geçtiğimiz dönemde bazı sorunlar yaşandı. Ama gerçek dostluklarda insanlar ne olursa olsun orta yolu bulur ve dostluk kazanır, biz ikimiz buna inanıyoruz.
Ben bu dostluğu seviyorum umarım hep böyle de devam eder.
Özellikle de senin bir gülüş şeklin var, cidden muhteşem bişey. Hep gülsün öyle yüzün.
Aktifliğin zaman zaman azalsa bile yine de umarım forumla bağların uzun uzun devam eder. Ki, hep sana da dediğim gibi en önemli 16-17 yaştan sonraki yetişginliğe ilk addım atdığımız dönemde forum bize çok şey katdı, özellikle de insanlarla ilişkiler olsun ve s. çok fazla şey. Forumun yeri hep farklı olacak.
Forumda nice mutlu ve hep birlikde yıllara dostum...
Sana özel kendi ellerimle hediye de yapdım, beğenirsin umarım.
Sizlerse bu bu tatlı çocuğu tebrik edin.
@OzaN @destere @xemrexxx @Çiğdem- @vadikızı @Bully @mrt-06 @denizz19 @Yiğitt @yigit_00 @sokak sanati @ozgur2113 @Yakamoz-Asi @DarkLeqenD @MayısKralı @MasacRE- @MEnes @Forumdash @Titanium @Aserat @-potterhead- @sürgünüm @Billy Kane @Mr.At