‼️Final ‼️ 12.Adam ⚔️ Polat Şaşmaz ⚔️ Gizmen | Ayın Favori Üyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi üye ayın favorisi seçilsin?

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
finale gelene kadar hem 12.Adam hem de Polat benden oy aldılar. İkisi arasında kararsız kalmıştım. Ben genelde kendine oy vermeyene ben niye oy vereyim dediğim oluyordu :A

Kasım ayında forumda en fazla vakit geçirip mesaj yazan Kicktipp etkinliğinin sahibi @12.Adam diyorum (seni genelde es geçiyorum ama bu ay duygusal davranayım bari). Kazansında diğer ay başkalarına çelme takmasın. Çenesi iyi olduğundan sürekli aday oluyor çünkü :A kazanmasada böyle ilerleyip gitsin :A
------

Bu arada umarım en az 2 isim bu ayın kazananı olur.
Tabloda böyle bir ihtimalden uzak sayılmaz :Z

Son düzenleme:
finale gelene kadar hem 12.Adam hem de Polat benden oy aldılar. İkisi arasında kararsız kalmıştım. Ben genelde kendine oy vermeyene ben niye oy vereyim dediğim oluyordu :A

Kasım ayında forumda en fazla vakit geçirip mesaj yazan Kicktipp etkinliğinin sahibi @12.Adam diyorum (seni genelde es geçiyorum ama bu ay duygusal davranayım bari). Kazansında diğer ay başkalarına çelme takmasın. Çenesi iyi olduğundan sürekli aday oluyor çünkü :A kazanmasada böyle ilerleyip gitsin :A
------

Bu arada umarım en az 2 isim bu ayın kazananı olur.
Tabloda böyle bir ihtimalden uzak sayılmaz :Z
Mosi övdün mü, yerdin mi belli değil. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Mosi övdün mü, yerdin mi belli değil. :A
Övmeyi al sen. Bu forumda sevilen birisin. Bazen sinir etsende ve bazen benden sana hiç oy çıkmasada severiz bilirsin :A

3 kişi de kazanamıyor mu 😊 bir kaç oy dağılımı olsun 3 kişi kazanalım işte mis gibi :A
Şu ana kadar öyle tablo ile karşılaşmadık :A
Bu arada mesajını editledim. Skor belirtmek yasak :A
şu tabloda o ihtimal çok uzak çünkü en fazla 2-3 oy daha gelir belki. Yinede hiç belli olmaz bu işler.

• Harika
Reactions: 12.Adam
Övmeyi al sen. Bu forumda sevilen birisin. Bazen sinir etsende ve bazen benden sana hiç oy çıkmasada severiz bilirsin :A

Şu ana kadar öyle tablo ile karşılaşmadık :A
Bu arada mesajını editledim. Skor belirtmek yasak :A
şu tabloda o ihtimal çok uzak çünkü en fazla 2-3 oy daha gelir belki. Yinede hiç belli olmaz bu işler.
Kurşun atar, kurşun yerim. Oy vermesende sıkıntı yok. :A Burada dur yeter. Ne yazacağımı da bilemedim adı batasıca gelinceye kadar. :A Gelince mikasa modu açta kırbaçla onu.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Kurşun atar, kurşun yerim. Oy vermesende sıkıntı yok. :A Burada dur yeter. Ne yazacağımı da bilemedim adı batasıca gelinceye kadar. :A Gelince mikasa modu açta kırbaçla onu.
O olsa her şey bambaşka olurdu zaten :A
Bu kez uslu durdun, sevinecek buna :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam