Senin canın sağolsun kötü moderatör
Senin canın sağolsun kötü moderatör
Senin canın sağolsun kötü moderatör![]()
Mosi övdün mü, yerdin mi belli değil.finale gelene kadar hem 12.Adam hem de Polat benden oy aldılar. İkisi arasında kararsız kalmıştım. Ben genelde kendine oy vermeyene ben niye oy vereyim dediğim oluyordu
Kasım ayında forumda en fazla vakit geçirip mesaj yazan Kicktipp etkinliğinin sahibi @12.Adam diyorum (seni genelde es geçiyorum ama bu ay duygusal davranayım bari). Kazansında diğer ay başkalarına çelme takmasın. Çenesi iyi olduğundan sürekli aday oluyor çünkükazanmasada böyle ilerleyip gitsin
------
Bu arada umarım en az 2 isim bu ayın kazananı olur.
Tabloda böyle bir ihtimalden uzak sayılmaz![]()
3 kişi de kazanamıyor mu 😊 bir kaç oy dağılımı olsun 3 kişi kazanalım işte mis gibiBu arada umarım en az 2 isim bu ayın kazananı olur.
Tabloda böyle bir ihtimalden uzak sayılmaz![]()
Olmuyor öyle Esme’yi Adil alacak , Şerif’e yar etmeyiz.3 kişi de kazanamıyor mu 😊 bir kaç oy dağılımı olsun 3 kişi kazanalım işte mis gibi![]()
Övmeyi al sen. Bu forumda sevilen birisin. Bazen sinir etsende ve bazen benden sana hiç oy çıkmasada severiz bilirsinMosi övdün mü, yerdin mi belli değil.![]()
Şu ana kadar öyle tablo ile karşılaşmadık3 kişi de kazanamıyor mu 😊 bir kaç oy dağılımı olsun 3 kişi kazanalım işte mis gibi![]()
Kurşun atar, kurşun yerim. Oy vermesende sıkıntı yok.Övmeyi al sen. Bu forumda sevilen birisin. Bazen sinir etsende ve bazen benden sana hiç oy çıkmasada severiz bilirsin
Şu ana kadar öyle tablo ile karşılaşmadık
Bu arada mesajını editledim. Skor belirtmek yasak
şu tabloda o ihtimal çok uzak çünkü en fazla 2-3 oy daha gelir belki. Yinede hiç belli olmaz bu işler.
O olsa her şey bambaşka olurdu zatenKurşun atar, kurşun yerim. Oy vermesende sıkıntı yok.Burada dur yeter. Ne yazacağımı da bilemedim adı batasıca gelinceye kadar.
Gelince mikasa modu açta kırbaçla onu.
O beni KışkırtıyorO olsa her şey bambaşka olurdu zaten
Bu kez uslu durdun, sevinecek buna![]()
Sen Şerif’in tarafında mısın ? 🤦♂️ 😱
Bence sen git kenara çekil artıkO beni Kışkırtıyor![]()
Tahrik ediyor
Burda durması gerekiyor artık aynen, iş tehlikeli noktalara gidiyor
Kendisini alıntılanmayı bıraktım. Yine çoştuBurda durması gerekiyor artık aynen, iş tehlikeli noktalara gidiyorO duramıyorsa biz durmalıyız
![]()
Acı bir fren sesi geldi, duymadın mı?Burda durması gerekiyor artık aynen, iş tehlikeli noktalara gidiyorO duramıyorsa biz durmalıyız
![]()
Telafi etmişsin ama önemli olan en başta yapmamak
Gazı aldım mı , duramıyorum. Yamuk lpg gibi.Telafi etmişsin ama önemli olan en başta yapmamak![]()
bull diye biride üye olmuş forumaGazı aldım mı , duramıyorum. Yamuk lpg gibi.@bull