‼️Final ‼️ 12.Adam ⚔️ Polat Şaşmaz ⚔️ Gizmen | Ayın Favori Üyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi üye ayın favorisi seçilsin?

• 12.Adam

• Polat Şaşmaz

• Gizmen

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
finale gelene kadar hem 12.Adam hem de Polat benden oy aldılar. İkisi arasında kararsız kalmıştım. Ben genelde kendine oy vermeyene ben niye oy vereyim dediğim oluyordu :A

Kasım ayında forumda en fazla vakit geçirip mesaj yazan Kicktipp etkinliğinin sahibi @12.Adam diyorum (seni genelde es geçiyorum ama bu ay duygusal davranayım bari). Kazansında diğer ay başkalarına çelme takmasın. Çenesi iyi olduğundan sürekli aday oluyor çünkü :A kazanmasada böyle ilerleyip gitsin :A
------

Bu arada umarım en az 2 isim bu ayın kazananı olur.
Tabloda böyle bir ihtimalden uzak sayılmaz :Z

Son düzenleme:
finale gelene kadar hem 12.Adam hem de Polat benden oy aldılar. İkisi arasında kararsız kalmıştım. Ben genelde kendine oy vermeyene ben niye oy vereyim dediğim oluyordu :A

Kasım ayında forumda en fazla vakit geçirip mesaj yazan Kicktipp etkinliğinin sahibi @12.Adam diyorum (seni genelde es geçiyorum ama bu ay duygusal davranayım bari). Kazansında diğer ay başkalarına çelme takmasın. Çenesi iyi olduğundan sürekli aday oluyor çünkü :A kazanmasada böyle ilerleyip gitsin :A
------

Bu arada umarım en az 2 isim bu ayın kazananı olur.
Tabloda böyle bir ihtimalden uzak sayılmaz :Z
Mosi övdün mü, yerdin mi belli değil. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Mosi övdün mü, yerdin mi belli değil. :A
Övmeyi al sen. Bu forumda sevilen birisin. Bazen sinir etsende ve bazen benden sana hiç oy çıkmasada severiz bilirsin :A

3 kişi de kazanamıyor mu 😊 bir kaç oy dağılımı olsun 3 kişi kazanalım işte mis gibi :A
Şu ana kadar öyle tablo ile karşılaşmadık :A
Bu arada mesajını editledim. Skor belirtmek yasak :A
şu tabloda o ihtimal çok uzak çünkü en fazla 2-3 oy daha gelir belki. Yinede hiç belli olmaz bu işler.

• Harika
Reactions: 12.Adam
Övmeyi al sen. Bu forumda sevilen birisin. Bazen sinir etsende ve bazen benden sana hiç oy çıkmasada severiz bilirsin :A

Şu ana kadar öyle tablo ile karşılaşmadık :A
Bu arada mesajını editledim. Skor belirtmek yasak :A
şu tabloda o ihtimal çok uzak çünkü en fazla 2-3 oy daha gelir belki. Yinede hiç belli olmaz bu işler.
Kurşun atar, kurşun yerim. Oy vermesende sıkıntı yok. :A Burada dur yeter. Ne yazacağımı da bilemedim adı batasıca gelinceye kadar. :A Gelince mikasa modu açta kırbaçla onu.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Kurşun atar, kurşun yerim. Oy vermesende sıkıntı yok. :A Burada dur yeter. Ne yazacağımı da bilemedim adı batasıca gelinceye kadar. :A Gelince mikasa modu açta kırbaçla onu.
O olsa her şey bambaşka olurdu zaten :A
Bu kez uslu durdun, sevinecek buna :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam