Final | 2024 Ekim Ayının En Favori Üyesi

Hangi üye ayın favorisi seçilsin?

• Yakamoz- Asi

Oy: 13 41.9%
  • Royal Highness

Oy: 11 35.5%
  • Angelica

Oy: 7 22.6%

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
İyide ben en az 3/4 mesajda bir @Yakamoz-Asi oy verdigimi söyledim. Bu bir sır değil.
Ayrıca @Royal Highness bir tur öncede oy verdim. Bundan önceki listelerdede hep onu oyladım. Sen yenisin bilmezsin. 😂😅
Ezelden beri @Royal Highness 'ciyiz. 🤣🤣
Ben hain değilim. İkili oynamam senin gibi. 🤪🤣
Ezelden beri dediği üye Eylül 2023 sende tekinden az tekin değilsin :F

İyide ben en az 3/4 mesajda bir @Yakamoz-Asi oy verdigimi söyledim. Bu bir sır değil.
Ayrıca @Royal Highness bir tur öncede oy verdim. Bundan önceki listelerdede hep onu oyladım. Sen yenisin bilmezsin. 😂😅
allahtan @RüzgarGülü seni ele verdide bende öyle jeton düştü ezelden beri dediğin geçen yıldan berimiydi ezel bir yılmı sürüyor :A

• Güldürdün
Reactions: Hobbit
burda ben kimim onu anlayamadım 17 lik kimse yok videoda:D
Portakal olacak halin yok :F

İzle diye attım seversin :D
------

Aramızdaki en yeni o. Çömez yani öğrenci tabiriyle. 😂😅🤣
Öyle diyorsan öyledir :)
------

allahtan @RüzgarGülü seni ele verdide bende öyle jeton düştü ezelden beri dediğin geçen yıldan berimiydi ezel bir yılmı sürüyor :A
Sen şimdi beni yakamozla niye arayı bozmaya çalışıyorsun hatta herkesle herkesi niye bozmaya çalışıyorsun anlat dinleyelim herşeyin dozu var. Güldüm eğlendik çoğu zaman Gül 🌹 olduk diken vakti 🔥

Portakal olacak halin yok :F

İzle diye attım seversin :D
------

Öyle diyorsan öyledir :)
------

Sen şimdi beni yakamozla niye arayı bozmaya çalışıyorsun hatta herkesle herkesi niye bozmaya çalışıyorsun anlat dinleyelim herşeyin dozu var. Güldüm eğlendik çoğu zaman Gül 🌹 olduk diken vakti 🔥
burdaki dostluklar sağlamdır diye düşünüyorum benim gibi yeni birinin esprileriyle kimsenin arası bozulmaz :D

Ezelden beri dediği üye Eylül 2023 sende tekinden az tekin değilsin :F
4 Mart 2023 :pala: Eylül nereden çıktı? :T:

Ama üye olmadan önce de uzun süredir ziyaretçi olarak bakıyordum foruma :bhr:

Oyumuz @Yakamoz-Asi ye gitti ama gönlümüz @Royal Highness yana. 🤩
Başarabilirsin. 🌟
Çok teşekkür ederim :)
Valla çocuklar gibi şen oldum :Z :Z

İlk adını bilirim. Hey gidi. 😅 Ezelden beri işte devam ediyor sonuçta. Biten bir şey yok. 🌟😂
Evet @tekin ve @RüzgarGülü, benim ilk adımı biliyormuş bakın 😎 Ayrıca 1 yıl 8 aydır foruma üyeyim. Artık çömezlikten çıktım :Z

19 sayfa süren mesajları okurken kör oldum :F :F
İyi goygoy döndürmüşsünüz :Z:Z

@Dosi @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @Bully @12.Adam @The_Erinch @tekin @Hobbit @xemrexxx @Angelica

Ha bu arada, bana oy verenleri kara listeye almanı kınıyorum @Yakamoz-Asi :A :A
Bu arada kendi rekorumu kırdım 🥳 Mesajıma tam 8 üye gülmüş :Z Ama her mesaja emoji koyan @tekin ve yenilere destek veren @The_Erinch kendilerini etiketlememe rağmen mesajıma emoji koymamış 🥹 Hadi siz de bir el atıverin de mesajım 10 reaksiyona ulaşsın ve böylece double rekorumu kırayım :bhr:

Son düzenleme:

Evet @tekin ve @RüzgarGülü, benim ilk adımı biliyormuş bakın 😎 Ayrıca 1 yıl 8 aydır foruma üyeyim. Artık çömezlikten çıktım :Z

Bu arada kendi rekorumu kırdım 🥳 Mesajıma tam 8 üye gülmüş :Z Ama her mesaja emoji koyan @tekin ve yenilere destek veren @The_Erinch kendilerini etkiketlememe rağmen mesajıma emoji koymamış 🥹 Hadi siz de bir el atıverin de mesajım 10 reaksiyona ulaşsın ve böylece double rekorumu kırayım :bhr:
Eylül gördüm sorry :)

• Güldürdün
Reactions: Royal Highness

Bu arada kendi rekorumu kırdım 🥳 Mesajıma tam 8 üye gülmüş :Z Ama her mesaja emoji koyan @tekin ve yenilere destek veren @The_Erinch kendilerini etiketlememe rağmen mesajıma emoji koymamış 🥹 Hadi siz de bir el atıverin de mesajım 10 reaksiyona ulaşsın ve böylece double rekorumu kırayım :bhr:
Sen daha bir seneni bile tamamlamadın. Üye olup 2-3 mesaj yazıp sonra 1 sene sonrası aktif olmuşsun. Daha çözemezsin yani :A
Bir kaç sene sonra o olmayan seneyi dahil ederiz :A

Oraları karıştırma @Dosi :F :F :F
Zaten herkes foruma o şekilde üye olmuştur bir anda pat diye tekin gibi giren çok nadir kişi var onunda yakinda çıkabilir kokusu :F

Misal ben ilk birşey sorup belki 1 belki 2 sene sonra aktif olmuşumdir. Afk gecirdigmiz zaman çoktur :D

Zaten herkes foruma o şekilde üye olmuştur bir anda pat diye tekin gibi giren çok nadir kişi var onunda yakinda çıkabilir kokusu :F

Misal ben ilk birşey sorup belki 1 belki 2 sene sonra aktif olmuşumdir. Afk gecirdigmiz zaman çoktur :D
Çok güzel özetlemişsin valla :A :A

Aynen benim de forum hikayem öyle oldu :D

@tekin gibi bodoslama dalamadık ortama :F