Final | 2024 Ekim Ayının En Favori Üyesi

Hangi üye ayın favorisi seçilsin?

• Yakamoz- Asi

Oy: 13 41.9%
  • Royal Highness

Oy: 11 35.5%
  • Angelica

Oy: 7 22.6%

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Benim aktif olduğumu gördüğü an @tekin kaçmış. Tamda çok önemli bir detay söyleyecektim ona.
Bak yine başa sarıp mesafe koyacağım aramıza :A

Ben çıkıyorum sen geri gel tekin:A

O mesajım ev işi arası ufak moladaydı. Bitti sayılır işler. Ben bi de doları çıkacağım. Dönene kadar bildirimler dağ gibi birikeceği için tüketeyim biraz :A
Şimdi geliyor

Onu kaşıttırırı birilerine sorun değil :A

biraz ağırdan alacağız ama merak etme geleceğin parlak. Bunu diye bilirim :A

Yok be aksine iyi bir şey. Buradaki bir olaydan dolayı farkettim. Neyse siz merak etmeye devam :A

Onu ben değil @Yakamoz-Asi demişti :A
Hatlar sende karışmış :A

Favori üye olmasına çok çok büyük bir engel var. Böyle takılıp gitsin :A

Ohh beter olsun ooo :A @xemrexxx

Benim aktif olduğumu gördüğü an @tekin kaçmış. Tamda çok önemli bir detay söyleyecektim ona.
Bak yine başa sarıp mesafe koyacağım aramıza :A

Ben çıkıyorum sen geri gel tekin:A
geldim :A

seninle alakası yok trafik sıkışık hafta sonu gelen gidenle uğraşayım derken kaybolmak zorunda kalıyorum :A
misafirlik denen şey isveçte yok tabi haftasonu kafa dinliyorsunuz ne güzel:D bu çok sosyal memleketimin olmazsa olmaz ekstraları beni yıldırdı :D

@tekin senin için evli çocuğu felan var diye konuşuluyor gerçek mi. Birde ev işi yapıyormuşsun. Bulaşık yıkamam ama perde asarim diyormussun :pala:
Öyle ölmez füze atsaydın. 🤩🤩🤩

@tekin forumda kurallara biat etmediğin sürece ömrün uzun olmaz. 😁😁 Kendini büyük sanan ne yiğitler bu uğurda yitip gitti. 😂😂
Öyle değil mi @Dosi

@tekin senin için evli çocuğu felan var diye konuşuluyor gerçek mi. Birde ev işi yapıyormuşsun. Bulaşık yıkamam ama perde asarim diyormussun :pala:
@The_Erinch in öyle bir konusumu vardı ben sanki orda söylemiştim perde asmaktan nefret ederim :A dip köşe temizliğindende hoşlanmam, benim yapacağım iş yukarı veya aşağı meyilli eğilip kalkmama yol açmamalı? kolumun hizasına denk gelen işler bana göre :A

@The_Erinch in öyle bir konusumu vardı ben sanki orda söylemiştim perde asmaktan nefret ederim :A dip köşe temizliğindende hoşlanmam, benim yapacağım iş yukarı veya aşağı meyilli eğilip kalkmama yol açmamalı? kolumun hizasına denk gelen işler bana göre :A
Bilmem onlar olabilir ama çocuğu felan bu konuda bahsi geçti. Çok ilginç değil mi :D
------

@tekin forumda kurallara biat etmediğin sürece ömrün uzun olmaz. 😁😁 Kendini büyük sanan ne yiğitler bu uğurda yitip gitti. 😂😂
Öyle değil mi @Dosi
Kaçıp gitti çok bilenler :D

• Güldürdün
Reactions: tekin and Hobbit

Öyle değil mi @Dosi
uyarman iyi oldu ben forum dünyasına yabancıyım her fikir benim için önemli tabiki :D birde yaşımızın verdiği ergenlik bizi hataya sürüklüyor tabi tüm iyi fikirlerden yararlanmak benim açımdan faydalı olacak artık @Dosi ye olsun @Bully e olsun @Yakamoz-Asi ye olsun @12.Adam a olsun en ufak bir sataşmam olmayacak büyüklerime saygılı küçüklerime sevgili ortancalarıma kanki olacağım :A

uyarman iyi oldu ben forum dünyasına yabancıyım her fikir benim için önemli tabiki :D birde yaşımızın verdiği ergenlik bizi hataya sürüklüyor tabi tüm iyi fikirlerden yararlanmak benim açımdan faydalı olacak artık @Dosi ye olsun @Bully e olsun @Yakamoz-Asi ye olsun @12.Adam a olsun en ufak bir sataşmam olmayacak büyüklerime saygılı küçüklerime sevgili ortancalarıma kanki olacağım :A
1730648934266.png

İvit , ev işleri ile ilgilide bir konum mevcuttur 🤭🤭🤭

geldim :A

seninle alakası yok trafik sıkışık hafta sonu gelen gidenle uğraşayım derken kaybolmak zorunda kalıyorum :A
misafirlik denen şey isveçte yok tabi haftasonu kafa dinliyorsunuz ne güzel:D bu çok sosyal memleketimin olmazsa olmaz ekstraları beni yıldırdı :D
Artık geldim ama yine gitmişsin :A
Sorma ya Türkiye’de misafirlikten usanıyorum. Zamanımızın çoğu misafir ağırlamaek ile geçiyor :A Buradada bir ara yoğun olurdu misafirler. Şimdi ayda bir kaç kere var sadece.
Değişiyor dönem dönem yani :A

• Güldürdün
Reactions: tekin