RüzgarGülü
Favori Üye
@tekin senin için evli çocuğu felan var diye konuşuluyor gerçek mi. Birde ev işi yapıyormuşsun. Bulaşık yıkamam ama perde asarim diyormussun
O mesajım ev işi arası ufak moladaydı. Bitti sayılır işler. Ben bi de doları çıkacağım. Dönene kadar bildirimler dağ gibi birikeceği için tüketeyim biraz
Şimdi geliyor
Onu kaşıttırırı birilerine sorun değil
biraz ağırdan alacağız ama merak etme geleceğin parlak. Bunu diye bilirim
Yok be aksine iyi bir şey. Buradaki bir olaydan dolayı farkettim. Neyse siz merak etmeye devam
Onu ben değil @Yakamoz-Asi demişti
Hatlar sende karışmış
Favori üye olmasına çok çok büyük bir engel var. Böyle takılıp gitsin
geldimBenim aktif olduğumu gördüğü an @tekin kaçmış. Tamda çok önemli bir detay söyleyecektim ona.
Bak yine başa sarıp mesafe koyacağım aramıza
Ben çıkıyorum sen geri gel tekin
Öyle ölmez füze atsaydın. 🤩🤩🤩@tekin senin için evli çocuğu felan var diye konuşuluyor gerçek mi. Birde ev işi yapıyormuşsun. Bulaşık yıkamam ama perde asarim diyormussun
@The_Erinch in öyle bir konusumu vardı ben sanki orda söylemiştim perde asmaktan nefret ederim dip köşe temizliğindende hoşlanmam, benim yapacağım iş yukarı veya aşağı meyilli eğilip kalkmama yol açmamalı? kolumun hizasına denk gelen işler bana göre@tekin senin için evli çocuğu felan var diye konuşuluyor gerçek mi. Birde ev işi yapıyormuşsun. Bulaşık yıkamam ama perde asarim diyormussun
Bilmem onlar olabilir ama çocuğu felan bu konuda bahsi geçti. Çok ilginç değil mi@The_Erinch in öyle bir konusumu vardı ben sanki orda söylemiştim perde asmaktan nefret ederim dip köşe temizliğindende hoşlanmam, benim yapacağım iş yukarı veya aşağı meyilli eğilip kalkmama yol açmamalı? kolumun hizasına denk gelen işler bana göre
Kaçıp gitti çok bilenler
uyarman iyi oldu ben forum dünyasına yabancıyım her fikir benim için önemli tabiki birde yaşımızın verdiği ergenlik bizi hataya sürüklüyor tabi tüm iyi fikirlerden yararlanmak benim açımdan faydalı olacak artık @Dosi ye olsun @Bully e olsun @Yakamoz-Asi ye olsun @12.Adam a olsun en ufak bir sataşmam olmayacak büyüklerime saygılı küçüklerime sevgili ortancalarıma kanki olacağım
Welcome to Fav10. Burası bir mabed. Burası hiçbir yere benzemez. 😂Bilmem onlar olabilir ama çocuğu felan bu konuda bahsi geçti. Çok ilginç değil mi
------
Kaçıp gitti çok bilenler
uyarman iyi oldu ben forum dünyasına yabancıyım her fikir benim için önemli tabiki birde yaşımızın verdiği ergenlik bizi hataya sürüklüyor tabi tüm iyi fikirlerden yararlanmak benim açımdan faydalı olacak artık @Dosi ye olsun @Bully e olsun @Yakamoz-Asi ye olsun @12.Adam a olsun en ufak bir sataşmam olmayacak büyüklerime saygılı küçüklerime sevgili ortancalarıma kanki olacağım
geri vites hayat kurtarır
Hoşbulduk kral. Yok çoğu forumda eskiden ama bak çok eskiden vardı ama burda çok kaptırıyorlar kendilerini kaçıp gitti işte çok bilenler huzur içinde uyusunlarWelcome to Fav10. Burası bir mabed. Burası hiçbir yere benzemez. 😂
Çok fazla başvurmana gerek olmaz umarım. Bazen ok yaydan çıkar ve ne yaparsan yap geri dönüşü yoktur. 😂😅geri vites hayat kurtarır
İvit , ev işleri ile ilgilide bir konum mevcuttur 🤭🤭🤭@The_Erinch in öyle bir konusumu vardı ben sanki orda söylemiştim perde asmaktan nefret ederim dip köşe temizliğindende hoşlanmam, benim yapacağım iş yukarı veya aşağı meyilli eğilip kalkmama yol açmamalı? kolumun hizasına denk gelen işler bana göre
Artık geldim ama yine gitmişsingeldim
seninle alakası yok trafik sıkışık hafta sonu gelen gidenle uğraşayım derken kaybolmak zorunda kalıyorum
misafirlik denen şey isveçte yok tabi haftasonu kafa dinliyorsunuz ne güzel bu çok sosyal memleketimin olmazsa olmaz ekstraları beni yıldırdı
Üçünüzde farklı yönleri ile sevdiğim üyelersiniz19 sayfa süren mesajları okurken kör oldum
İyi goygoy döndürmüşsünüz
@Dosi @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @Bully @12.Adam @The_Erinch @tekin @Hobbit @xemrexxx @Angelica
Ha bu arada, bana oy verenleri kara listeye almanı kınıyorum @Yakamoz-Asi
Dik dur eğilme bu millet seninle dış mihrağı yeneceksin inş19 sayfa süren mesajları okurken kör oldum
@Dosi @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @Bully @12.Adam @The_Erinch @tekin @Hobbit @xemrexxx @Angelica
İyi goygoy oldu. İyi olan kazansın19 sayfa süren mesajları okurken kör oldum
Dik dur eğilme bu millet seninle dış mihrağı yeneceksin inş