Müttefiğe bak be.Müttefik müttefiktir
Sorry Mosi.Yoruyorlar beni 🤦🏻♀️
Müttefiğe bak be.Müttefik müttefiktir
Sorry Mosi.Yoruyorlar beni 🤦🏻♀️
Bu anketin sonucu zaten belli biz işin goygoyundayız Sen İrem’ine bak
Yalnız sen ve @Bully ‘de göze batmaya başladınız. @tekin @Hobbit ve @phoebebuffay ’a uyarı yolladık. Sizde yakınsınız @phoebebuffay tam anlamıyla oy dilenme mesajı yazmıştı ama jet hızıyla sildik.Not ettim @Bully
Rrrrr'ye gel. Çevir kazı yanmasın. Sende yolundasın hee. 😂Bu anketin sonucu zaten belli biz işin goygoyundayız Sen İrem’ine bak
Bana tekin için Yakışıklı’yı oylayabilirim dedi ben de o zaman Basit Numaralar’ı oyla dedim Bizim için oylamayacaksa desteğini istemeyizNot ettim @Bully
Yalnız sen ve @Bully ‘de göze batmaya başladınız. @tekin @Hobbit ve @phoebebuffay ’a uyarı yolladık. Sizde yakınsınız @phoebebuffay tam anlamıyla oy dilenme mesajı yazmıştı ama jet hızıyla sildik.
Lütfen şakada olsa oy dilenme tarzı mesaj yazmamaya özen gösterin.
Sınırdasınız ama
Biz kimseyi etiketlemedik Ortaya yazdık mesajları Yani teknik olarak oy toplama eylemini gerçekleştirmedikYalnız sen ve @Bully ‘de göze batmaya başladınız. @tekin @Hobbit ve @phoebebuffay ’a uyarı yolladık. Sizde yakınsınız @phoebebuffay tam anlamıyla oy dilenme mesajı yazmıştı ama jet hızıyla sildik.
Puhahahhaha susmuş haliniz bumu
Bende kimseye oy at demedim. Herkes hür iradesini kullanacaktı. Maksat oy kullansınlar. Ama kural böyleymiş. ☺️Biz kimseyi etiketlemedik Ortaya yazdık mesajları Yani teknik olarak oy toplama eylemini gerçekleştirmedik
Dosi'nin baskıcı tutumuna karşı başka seçenek yoktu Simgeye basmak zorundaydım @Bully @Yakamoz-AsiSınırdasınız ama
100 milyon konusu altında bu başarı karşısında oylarınızı bekliyoruz yazmıştım sadece...Yalnız sen ve @Bully ‘de göze batmaya başladınız. @tekin @Hobbit ve @phoebebuffay ’a uyarı yolladık. Sizde yakınsınız @phoebebuffay tam anlamıyla oy dilenme mesajı yazmıştı ama jet hızıyla sildik.
Çok anlamadım bu mesajıDosi'nin baskıcı tutumuna karşı başka seçenek yoktu Simgeye basmak zorundaydım @Bully @Yakamoz-Asi
Dış minnaklara bak sen olumsuz düğmesini ışık hızıyla basmışlar 😂Puhahahhaha susmuş haliniz bumu
------
Bende kimseye oy at demedim. Herkes hür iradesini kullanacaktı. Maksat oy kullansınlar. Ama kural böyleymiş. ☺️
Senin tutumuna karşı gelmiş Dosi. Deftere yazmak farz oldu bunuda. 😂Çok anlamadım bu mesajı
İki şarkıyıda seviyorum ama tercihim Zerrin Özer oldu.
Sen konunun kendisini açarak bunu zaten belirtmiş oluyorsun ama oylamanın linkini paylaşıp oy verin demen bambaşka bir seviye. Sadece uyarı ile kurtulduğuna şükret100 milyon konusu altında bu başarı karşısında oylarınızı bekliyoruz yazmıştım sadece...
Oy dilenme ya da isteme dediğimiz şey kişilerden birebir istekte bulunmadır bence, benim yaptığım sadece şarkının tanıtımını yapmaktı. @Bully @Yakamoz-Asi
Icardi, Simge, Galatasaray Düşünmene bile gerek yoktu zaten agamDosi'nin baskıcı tutumuna karşı başka seçenek yoktu Simgeye basmak zorundaydım @Bully @Yakamoz-Asi