Final | 2024 Ekim Ayının En Favori Üyesi

Hangi üye ayın favorisi seçilsin?

• Yakamoz- Asi

Oy: 13 41.9%
  • Royal Highness

Oy: 11 35.5%
  • Angelica

Oy: 7 22.6%

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Bildirimler yine dağ gibi birikmiş ama şimdi odaklanmayacağım. Ev işleri birikti diye vicdanım rahat değil. Önce vicdanımla ilgileneceğim :A

Bu arada bu etkinlik için bazı değişikliklere gideceğim diğer ay :A
Vicdan daha önemli tabii :A

Bakalım ne değişiklikler olacak gelecek ay öğreniriz artık :A

Eeeee göze gir tabi, yolun açık o zaman. Bak @12.Adam ṣiṣleniyor arada. :A sende ṣiṣlenme. :A
onu zaten dışlamış dün kutlama konusu vardı forumdaki 180 kişiyi kutlamış tek tek @Dosi ama @12.Adam ı pas geçmiş, yok saymış, ben burdan rahatsız oldum vallahi sırf bu olayı kınıyordumki 12. adamın gazabına uğradık :D bu zamanda kimseye iyilik yaramıyor :A

Bildirimler yine dağ gibi birikmiş ama şimdi odaklanmayacağım. Ev işleri birikti diye vicdanım rahat değil. Önce vicdanımla ilgileneceğim :A

Bu arada bu etkinlik için bazı değişikliklere gideceğim diğer ay :A
demin bana ev temizliği yaptıuğımı söylediğin mesajı arıyorum ona cevap vereceğim ama kaybolmuş mesaj:D ben ve ev işi imkansız bir durum kimse bana dip köşe temizliği yaptıramaz :A

beni süper mod yaparmı dersin :D
------

@mesmeso yu boşuna çağırdık sanırım gelip sana oy atıp gitmiş gibi duruyor :A
Çıkmaz ayın son çarşambası kavuşacaksındır çok istediğin süper modluğa hiç merak etme :A

mesmeso’yu çağırıp güzel katkı sağladın @Yakamoz-Asi ‘ye :A

Ben @Dosi kanadındayım. Kurucu kimse başrol odur. Biat ederim. Kurucu üyemiz ne derse o. Ama @tekin hiç güven vermiyor. 😅 Ayrıca şu muhabbetler sonrası @Dosi 'nin @Bully yanlış tanıdığını düşünüyorum. 😁😁
biat kültüründen nefret ederim demokrasilerde biat yoktur :A üç beş at vardır dönüşümlü olarak atlardan birini seçer halk :D

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Önce bir Mod ol süper mod olmak her yiğidin harcı değil :A @Dosi @Bully
başarılı olunca hızlı tırmanırım diye şey düşünmüştüm ama olsun bekleriz bir iki ay sorun olmaz, önce onları olalım nolacakki :D
------

Önce bi favori üye olsun :F

Hayalperest bir arkadaş naparsın :A
namık kemalin dediği gibi her şey bir hayalle başlar:A
------

Anaaaa daha Favori bile olmamıṣ ula @tekin sen süper modluğu bir 20 sene unut :A

Gerci adminimizin seçmeleri bile yapacak vakti yok. Değerlendirme bile yapılmıyor artık. :D
@Dosi engeli kaldırdı artık eli kulağında favori üyeliğin ya bugün ya yarın gelecek gibi :A
------

demin bana ev temizliği yaptıuğımı söylediğin mesajı arıyorum ona cevap vereceğim ama kaybolmuş mesaj:D ben ve ev işi imkansız bir durum kimse bana dip köşe temizliği yaptıramaz :A
tamam sen değilmişsin onu diyen @Yakamoz-Asi muş @Dosi hata yapmışım hemende tepki koymuş :A

başarılı olunca hızlı tırmanırım diye şey düşünmüştüm ama olsun bekleriz bir iki ay sorun olmaz, önce onları olalım nolacakki :D
------

------

@Dosi engeli kaldırdı artık eli kulağında favori üyeliğin ya bugün ya yarın gelecek gibi :A

Ohoooo dur sen yarın dersin yönetim toplanıp karar verene kadar yıl sonu olur. :A @Dosi olmasa belki favori üyelik yarıṣması bile zor olabilir. :A

O mesajım ev işi arası ufak moladaydı. Bitti sayılır işler. Ben bi de doları çıkacağım. Dönene kadar bildirimler dağ gibi birikeceği için tüketeyim biraz :A
Şimdi geliyor

@Dosi Zeynom bu yer cücesi kaşınıyor farkındasın dimi :A
Onu kaşıttırırı birilerine sorun değil :A
onca geleceği parlak 17 lik genç işsiz beklerken :D emeklileri tekrar iş hayatına sürmek reklendirmek yetkilendirmek akıl işi değil emeklilerimiz @Yakamoz-Asi la @Bully de bana katılacaktır bu konuda:A

hayır yürek yemedim, en son sakatat olarak koç yımırtası yemiştim o belki biraz gaza getirmiştir bizi :A
------

benim geleceğim parlak @Dosi de bana yol verdiki ne yaparsan yap tüm ihtişamımla seni destekleyeceğim diyor :D ister kır ister dök desteğim sonsuz dedi bundan sonra beni tutana aşkolsun:A
biraz ağırdan alacağız ama merak etme geleceğin parlak. Bunu diye bilirim :A
Vicdan daha önemli tabii :A

Bakalım ne değişiklikler olacak gelecek ay öğreniriz artık :A

Yok be aksine iyi bir şey. Buradaki bir olaydan dolayı farkettim. Neyse siz merak etmeye devam :A
Onu ben değil @Yakamoz-Asi demişti :A
Hatlar sende karışmış :A
Önce bir Mod ol süper mod olmak her yiğidin harcı değil :A @Dosi @Bully
Favori üye olmasına çok çok büyük bir engel var. Böyle takılıp gitsin :A

O mesajım ev işi arası ufak moladaydı. Bitti sayılır işler. Ben bi de doları çıkacağım. Dönene kadar bildirimler dağ gibi birikeceği için tüketeyim biraz :A
Şimdi geliyor

Onu kaşıttırırı birilerine sorun değil :A

biraz ağırdan alacağız ama merak etme geleceğin parlak. Bunu diye bilirim :A

Yok be aksine iyi bir şey. Buradaki bir olaydan dolayı farkettim. Neyse siz merak etmeye devam :A

Onu ben değil @Yakamoz-Asi demişti :A
Hatlar sende karışmış :A

Favori üye olmasına çok çok büyük bir engel var. Böyle takılıp gitsin :A
Doları mı çıkaracaksın? :A

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
------

------

------

tamam sen değilmişsin onu diyen @Yakamoz-Asi muş @Dosi hata yapmışım hemende tepki koymuş :A
Daha engel kalkmadı. Engel derken seni forumdan takip ettiğim an profilimi görebileceksin. Buna hazır mıyım bilmiyorum ama @xemrexxx ’den daha iyi mesaj paylaşacağın kesin :A