Aklıma sadece bir şey geliyor. Senin renginin değişimi işini kolaylaştırır gibiForuma her adım attıklarında korkacak hale getireceğim onları hiç merak etmesinler.
Evet diğer iki elemanda karar vermedim daha.![]()
Ben topuklayayım madem anket bitene kadar, içi soğuyunca dönerim
Aklıma sadece bir şey geliyor. Senin renginin değişimi işini kolaylaştırır gibi![]()
İnan bana kazanılsa bile unutulmuyorBen topuklayayım madem anket bitene kadar, içi soğuyunca dönerim
Zaten kazanırsa intikamı hafifler, erteler veya unutur belki![]()
Ben topuklayayım madem anket bitene kadar, içi soğuyunca dönerim
Zaten kazanırsa intikamı hafifler, erteler veya unutur belki![]()
Şşşşşşşş sakin ol. O kadarda değilSen benden bir ileri düṣünüyorsun hep ama bu sefer aklın yolu bir. Sonra bir takım internet adreslerinden yerlerini tespit edip Keith Long gibi bomba ile patlatacağım.![]()
Sen doymazsan, biz doymazsak, nasıl çıkar bu gerçekler ortaya.
(Biraz Karadayı dizisindeki repliğe benzedi)
------
Sanmıyorum kullanacağını ama hayırlısı
İnan bana kazanılsa bile unutulmuyor![]()
Senin her türlü kurtuluṣun yok o yüzden sıkıntı yok yani.@Dosi
Şuraya bak ortalık iyicene ittifak ve itilaf devletlerine dönmüş. 😅 Acaba @Royal Highness mı oy vermeliydim. Çok şaibe var gibi geliyor. 😂 6. hislerim öyle diyor bana.
Kafanı toparla biraz. Anca kendine gelirsin
Git ara ver diyorsun yani peki görüşürüz o zaman bilinmeyen bir zamandaKafanı toparla biraz. Anca kendine gelirsin![]()
Doğru. Bugün pazar. Klasik temizleme günü. Bende iş yapsam fena olmaz@tekin 'i hanımı çağırdı bence süpürge yapıyor evde.![]()
Kasım senin ayın halbuki, insan kendi ayında ara verir mi@tekin 'i hanımı çağırdı bence süpürge yapıyor evde.
------
Birkaç güne bende aynı, o zaman gelirsin 😉
İyi istirahatler dilerim.Git ara ver diyorsun yani peki görüşürüz o zaman bilinmeyen bir zamanda![]()