Teneşir paklayacak
Kemal Sunal filmi gibi oğlanı dağa kaldırır bu Yakında
Seni buldum bak spora başlamışsın 6 kilo vermişsin @Yakamoz-Asi @Bully @Dosi @Zeyno @12.Adam
Teneşir paklayacak
Kemal Sunal filmi gibi oğlanı dağa kaldırır bu Yakında
hediyelerin en güzeli maziden gelen güzel bir sürpriz gibiTeşekkür ederim çok ikna oldum
Sevdiğini “bildiğim” için sana bunu hediye edeyim
beğenmene sevindim.hediyelerin en güzeli maziden gelen güzel bir sürpriz gibi
Seni buldum bak spora başlamışsın 6 kilo vermişsin @Yakamoz-Asi @Bully @Dosi @Zeyno @12.Adam
Ekli dosyayı görüntüle 130597Ekli dosyayı görüntüle 130598
ama hala sanki her hediyede sınava tabi tutuluyormuşum gibi bir his var sanırım benimkisi bir kuruntu öyle yapmazsın eminimbeğenmene sevindim.
Profilimin kapılarının açılmasınada çoooook az kaldı
Acaba bu etiket ettiklerinden kaç tanesi o sonu tadacak
Aman boşver oyu bak bu bacımız @MasacRE @DarkLegenD @Maskeli Fedai gibi tiplere karşı çok güzel önlem almış
@mesmeso bu mesajından sonra can havliyle kendisini, kurtarmış biz geç kaldık
gülü seven dikenine katlanırAman boşver oyu bak bu bacımız @MasacRE @DarkLegenD @Maskeli Fedai gibi tiplere karşı çok güzel önlem almış
yok düz hediyeydi oama hala sanki her hediyede sınava tabi tutuluyormuşum gibi bir his var sanırım benimkisi bir kuruntu öyle yapmazsın eminim
Gözün doysun be
Aman boşver oyu bak bu bacımız @MasacRE @DarkLegenD @Maskeli Fedai gibi tiplere karşı çok güzel önlem almış
@mesmeso nasıl dahil oldu bu mesaja@mesmeso bu mesajından sonra can havliyle kendisini, kurtarmış biz geç kaldık
------
gülü seven dikenine katlanır
emreemremuuu olan arkadaşımızı etiketlemeyi başaramadım arada @mesmeso güme gitmiş
dur bir daha deneyeyim @emreemreu hah şimdi oldu
İyi olmuş ne diyelimemreemremuuu olan arkadaşımızı etiketlemeyi başaramadım arada @mesmeso güme gitmiş
------
dur bir daha deneyeyim @emreemreu hah şimdi oldu
Neyse en azından @mesmeso ’ya anketin yolunu göstermiş olduKahkaha attım tekin ya aahahaha
@Dosi
Bu bakışa doymam ki😍🔥❤️
Ekli dosyayı görüntüle 130599
İyi olmuş ne diyelim
Neyse en azından @mesmeso ’ya anketin yolunu göstermiş oldu
diğer arkadaşlarda görür umarım