Teneşir paklayacak
Kemal Sunal filmi gibi oğlanı dağa kaldırır bu Yakında![]()
Seni buldum bak spora başlamışsın 6 kilo vermişsin

Teneşir paklayacak
Kemal Sunal filmi gibi oğlanı dağa kaldırır bu Yakında![]()

hediyelerin en güzeli maziden gelen güzel bir sürpriz gibiTeşekkür ederimçok ikna oldum
Sevdiğini “bildiğim” için sana bunu hediye edeyim
beğenmene sevindim.hediyelerin en güzeli maziden gelen güzel bir sürpriz gibi![]()
Seni buldum bak spora başlamışsın 6 kilo vermişsin@Yakamoz-Asi @Bully @Dosi @Zeyno @12.Adam
Ekli dosyayı görüntüle 130597Ekli dosyayı görüntüle 130598
ama hala sanki her hediyede sınava tabi tutuluyormuşum gibi bir his varbeğenmene sevindim.
Profilimin kapılarının açılmasınada çoooook az kaldı![]()
Acaba bu etiket ettiklerinden kaç tanesi o sonu tadacak
Aman boşver oyu bak bu bacımız @MasacRE @DarkLegenD @Maskeli Fedai gibi tiplere karşı çok güzel önlem almış
@mesmeso bu mesajından sonra can havliyle kendisini, kurtarmış biz geç kaldık
gülü seven dikenine katlanırAman boşver oyu bak bu bacımız @MasacRE @DarkLegenD @Maskeli Fedai gibi tiplere karşı çok güzel önlem almış
yok düz hediyeydi oama hala sanki her hediyede sınava tabi tutuluyormuşum gibi bir his varsanırım benimkisi bir kuruntu öyle yapmazsın eminim
![]()
Gözün doysun be
Aman boşver oyu bak bu bacımız @MasacRE @DarkLegenD @Maskeli Fedai gibi tiplere karşı çok güzel önlem almış
@mesmeso nasıl dahil oldu bu mesaja@mesmeso bu mesajından sonra can havliyle kendisini, kurtarmış biz geç kaldık
------
gülü seven dikenine katlanır![]()
emreemremuuu olan arkadaşımızı etiketlemeyi başaramadım arada @mesmeso güme gitmiş
dur bir daha deneyeyim @emreemreu hah şimdi oldu
İyi olmuş ne diyelimemreemremuuu olan arkadaşımızı etiketlemeyi başaramadım arada @mesmeso güme gitmiş
------
dur bir daha deneyeyim @emreemreu hah şimdi oldu![]()
Neyse en azından @mesmeso ’ya anketin yolunu göstermiş oldu
Bu bakışa doymam ki😍🔥❤️
Ekli dosyayı görüntüle 130599
İyi olmuş ne diyelim
Neyse en azından @mesmeso ’ya anketin yolunu göstermiş oldu
diğer arkadaşlarda görür umarım![]()