Final | 2024 Ekim Ayının En Favori Üyesi

Hangi üye ayın favorisi seçilsin?

• Yakamoz- Asi

Oy: 13 41.9%
  • Royal Highness

Oy: 11 35.5%
  • Angelica

Oy: 7 22.6%

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Ben @Dosi kanadındayım. Kurucu kimse başrol odur. Biat ederim. Kurucu üyemiz ne derse o. Ama @tekin hiç güven vermiyor. 😅 Ayrıca şu muhabbetler sonrası @Dosi 'nin @Bully yanlış tanıdığını düşünüyorum. 😁😁

Bu sohbetlerin %98'i goygoy ṣaka farkındasın dimi :A

• Güldürdün
Reactions: tekin and Dosi
artık engellerde kalktığına göre rahatlıkla @Bully ile @12.Adam a dalabilirim içimde ukde kalmıştı :A
Dalamazsın sen hayırdır yürek mi yedin? :A
Acaba bu etiket ettiklerinden kaç tanesi o sonu tadacak :A

Sen doymazsan, biz doymazsak, nasıl çıkar bu gerçekler ortaya. :A

(Biraz Karadayı dizisindeki repliğe benzedi :A )
------

Sanmıyorum kullanacağını ama hayırlısı
Mosi de Feride’nin babası değil mi? :A

@Yakamoz-Asi yöneticiliğe geri dönerse hepiniz beni mumla ararsınız. Size onun gibisini gerekiyor :A
Her şey sırayla , önce seni şu programa gönderelim haddini bildirsinler :A sonra sıra @Yakamoz-Asi ye gelir :A

Dosimosi bu programa gitmeyi haketmiyor mu arkadaşlar :A:A ne eksikliği var şirretlikte bu isimlerden :F:F @The_Erinch @cookies @tekin @Angelica @Zeyno @RüzgarGülü @Bully @Royal Highness @12.Adam
@MasacRE

Her şey sırayla , önce seni şu programa gönderelim haddini bildirsinler :A sonra sıra @Yakamoz-Asi ye gelir :A

Dosimosi bu programa gitmeyi haketmiyor mu arkadaşlar :A:A ne eksikliği var şirretlikte bu isimlerden :F:F @The_Erinch @cookies @tekin @Angelica @Zeyno @RüzgarGülü @Bully @Royal Highness @12.Adam
@MasacRE
beni almazlar. Ben masum kendi halinde sakin biriyim :bhr:
Senin orda olman gerekir asıl :A

@MasacRE
Kütükler sıralı tam liste. :A @MasacRE @Bully @Sherlock @MEnes @Maskeli Fedai
@DarkLegenD tıstıs

Aklıma sadece bir şey geliyor. Senin renginin değişimi işini kolaylaştırır gibi :A
onca geleceği parlak 17 lik genç işsiz beklerken :D emeklileri tekrar iş hayatına sürmek reklendirmek yetkilendirmek akıl işi değil emeklilerimiz @Yakamoz-Asi la @Bully de bana katılacaktır bu konuda:A

Dalamazsın sen hayırdır yürek mi yedin? :A

Mosi de Feride’nin babası değil mi? :A
hayır yürek yemedim, en son sakatat olarak koç yımırtası yemiştim o belki biraz gaza getirmiştir bizi :A
------

Her ṣey mümkün bu saatten sonra :A
benim geleceğim parlak @Dosi de bana yol verdiki ne yaparsan yap tüm ihtişamımla seni destekleyeceğim diyor :D ister kır ister dök desteğim sonsuz dedi bundan sonra beni tutana aşkolsun:A

hayır yürek yemedim, en son sakatat olarak koç yımırtası yemiştim o belki biraz gaza getirmiştir bizi :A
------

benim geleceğim parlak @Dosi de bana yol verdiki ne yaparsan yap tüm ihtişamımla seni destekleyeceğim diyor :D ister kır ister dök desteğim sonsuz dedi bundan sonra beni tutana aşkolsun:A

Eeeee göze gir tabi, yolun açık o zaman. Bak @12.Adam ṣiṣleniyor arada. :A sende ṣiṣlenme. :A

Bildirimler yine dağ gibi birikmiş ama şimdi odaklanmayacağım. Ev işleri birikti diye vicdanım rahat değil. Önce vicdanımla ilgileneceğim :A

Bu arada bu etkinlik için bazı değişikliklere gideceğim diğer ay :A