9 sene yetmemiş, bir 9 sene daha gerekiyor tanımam için @Hobbit @Yakamoz-AsiDimi @Dosi hiç tanıyamamış beni
Kasım senin ayın halbuki, insan kendi ayında ara verir mi
Evet farkındayım. 😅Bu sohbetlerin %98'i goygoy ṣaka farkındasın dimi
Dalamazsın sen hayırdır yürek mi yedin?
Acaba bu etiket ettiklerinden kaç tanesi o sonu tadacak
Mosi de Feride’nin babası değil mi?Sen doymazsan, biz doymazsak, nasıl çıkar bu gerçekler ortaya.
(Biraz Karadayı dizisindeki repliğe benzedi )
------
Sanmıyorum kullanacağını ama hayırlısı
dış mihraklar birleşmiş yine hepinizi forum dışı ilan etmeliForuma her adım attıklarında korkacak hale getireceğim onları hiç merak etmesinler.
Evet diğer iki elemanda karar vermedim daha.
@Yakamoz-Asi yöneticiliğe geri dönerse hepiniz beni mumla ararsınız. Size onun gibisini gerekiyordış mihraklar birleşmiş yine hepinizi forum dışı ilan etmeli
#Ya göreve @Yakamoz-Asi@Yakamoz-Asi yöneticiliğe geri dönerse hepiniz beni mumla ararsınız. Size onun gibisini gerekiyor
Her şey sırayla , önce seni şu programa gönderelim haddini bildirsinler sonra sıra @Yakamoz-Asi ye gelir@Yakamoz-Asi yöneticiliğe geri dönerse hepiniz beni mumla ararsınız. Size onun gibisini gerekiyor
beni almazlar. Ben masum kendi halinde sakin biriyimHer şey sırayla , önce seni şu programa gönderelim haddini bildirsinler sonra sıra @Yakamoz-Asi ye gelir
Dosimosi bu programa gitmeyi haketmiyor mu arkadaşlar ne eksikliği var şirretlikte bu isimlerden @The_Erinch @cookies @tekin @Angelica @Zeyno @RüzgarGülü @Bully @Royal Highness @12.Adam
@MasacRE
Kütükler sıralı tam liste. @MasacRE @Bully @Sherlock @MEnes @Maskeli FedaiHer şey sırayla , önce seni şu programa gönderelim haddini bildirsinler sonra sıra @Yakamoz-Asi ye gelir
Dosimosi bu programa gitmeyi haketmiyor mu arkadaşlar ne eksikliği var şirretlikte bu isimlerden @The_Erinch @cookies @tekin @Angelica @Zeyno @RüzgarGülü @Bully @Royal Highness @12.Adam
@MasacRE
cennet mahallesi pembe de paragöz olmadığını iddia ederdibeni almazlar. Ben masum kendi halinde sakin biriyim
Senin orda olman gerekir asıl
Bir peruk ile hallederiz. Sen o kısmı merak etmecennet mahallesi pembe de paragöz olmadığını iddia ederdi
cinsiyetten kurtarmıyorum Women only bu
Her şey sırayla , önce seni şu programa gönderelim haddini bildirsinler sonra sıra @Yakamoz-Asi ye gelir
@MasacRE
onca geleceği parlak 17 lik genç işsiz beklerken emeklileri tekrar iş hayatına sürmek reklendirmek yetkilendirmek akıl işi değil emeklilerimiz @Yakamoz-Asi la @Bully de bana katılacaktır bu konudaAklıma sadece bir şey geliyor. Senin renginin değişimi işini kolaylaştırır gibi
onca geleceği parlak 17 lik genç işsiz beklerken emeklileri tekrar iş hayatına sürmek reklendirmek yetkilendirmek akıl işi değil emeklilerimiz @Yakamoz-Asi la @Bully de bana katılacaktır bu konuda
hayır yürek yemedim, en son sakatat olarak koç yımırtası yemiştim o belki biraz gaza getirmiştir biziDalamazsın sen hayırdır yürek mi yedin?
Mosi de Feride’nin babası değil mi?
benim geleceğim parlak @Dosi de bana yol verdiki ne yaparsan yap tüm ihtişamımla seni destekleyeceğim diyor ister kır ister dök desteğim sonsuz dedi bundan sonra beni tutana aşkolsunHer ṣey mümkün bu saatten sonra
hayır yürek yemedim, en son sakatat olarak koç yımırtası yemiştim o belki biraz gaza getirmiştir bizi
------
benim geleceğim parlak @Dosi de bana yol verdiki ne yaparsan yap tüm ihtişamımla seni destekleyeceğim diyor ister kır ister dök desteğim sonsuz dedi bundan sonra beni tutana aşkolsun