9 sene yetmemiş, bir 9 sene daha gerekiyor tanımam içinDimi @Dosi hiç tanıyamamış beni![]()
Kasım senin ayın halbuki, insan kendi ayında ara verir mi![]()
Evet farkındayım. 😅Bu sohbetlerin %98'i goygoy ṣaka farkındasın dimi
Dalamazsın sen hayırdır yürek mi yedin?
Acaba bu etiket ettiklerinden kaç tanesi o sonu tadacak![]()
Mosi de Feride’nin babası değil mi?Sen doymazsan, biz doymazsak, nasıl çıkar bu gerçekler ortaya.
(Biraz Karadayı dizisindeki repliğe benzedi)
------
Sanmıyorum kullanacağını ama hayırlısı
dış mihraklar birleşmiş yine hepinizi forum dışı ilan etmeliForuma her adım attıklarında korkacak hale getireceğim onları hiç merak etmesinler.
Evet diğer iki elemanda karar vermedim daha.![]()
@Yakamoz-Asi yöneticiliğe geri dönerse hepiniz beni mumla ararsınız. Size onun gibisini gerekiyordış mihraklar birleşmiş yine hepinizi forum dışı ilan etmeli![]()
#Ya göreve @Yakamoz-Asi@Yakamoz-Asi yöneticiliğe geri dönerse hepiniz beni mumla ararsınız. Size onun gibisini gerekiyor![]()
Her şey sırayla , önce seni şu programa gönderelim haddini bildirsinler@Yakamoz-Asi yöneticiliğe geri dönerse hepiniz beni mumla ararsınız. Size onun gibisini gerekiyor![]()
beni almazlar. Ben masum kendi halinde sakin biriyimHer şey sırayla , önce seni şu programa gönderelim haddini bildirsinlersonra sıra @Yakamoz-Asi ye gelir
Dosimosi bu programa gitmeyi haketmiyor mu arkadaşlarne eksikliği var şirretlikte bu isimlerden
@The_Erinch @cookies @tekin @Angelica @Zeyno @RüzgarGülü @Bully @Royal Highness @12.Adam
@MasacRE
Kütükler sıralı tam liste.Her şey sırayla , önce seni şu programa gönderelim haddini bildirsinlersonra sıra @Yakamoz-Asi ye gelir
Dosimosi bu programa gitmeyi haketmiyor mu arkadaşlarne eksikliği var şirretlikte bu isimlerden
@The_Erinch @cookies @tekin @Angelica @Zeyno @RüzgarGülü @Bully @Royal Highness @12.Adam
@MasacRE
cennet mahallesi pembe de paragöz olmadığını iddia ederdibeni almazlar. Ben masum kendi halinde sakin biriyim
Senin orda olman gerekir asıl![]()
Bir peruk ile hallederiz. Sen o kısmı merak etmecennet mahallesi pembe de paragöz olmadığını iddia ederdi![]()
cinsiyetten kurtarmıyorum Women only bu![]()
Her şey sırayla , önce seni şu programa gönderelim haddini bildirsinlersonra sıra @Yakamoz-Asi ye gelir
@MasacRE
onca geleceği parlak 17 lik genç işsiz beklerkenAklıma sadece bir şey geliyor. Senin renginin değişimi işini kolaylaştırır gibi![]()
onca geleceği parlak 17 lik genç işsiz beklerkenemeklileri tekrar iş hayatına sürmek reklendirmek yetkilendirmek akıl işi değil emeklilerimiz @Yakamoz-Asi la @Bully de bana katılacaktır bu konuda
![]()
hayır yürek yemedim, en son sakatat olarak koç yımırtası yemiştim o belki biraz gaza getirmiştir biziDalamazsın sen hayırdır yürek mi yedin?
Mosi de Feride’nin babası değil mi?![]()
benim geleceğim parlak @Dosi de bana yol verdiki ne yaparsan yap tüm ihtişamımla seni destekleyeceğim diyorHer ṣey mümkün bu saatten sonra![]()
hayır yürek yemedim, en son sakatat olarak koç yımırtası yemiştim o belki biraz gaza getirmiştir bizi
------
benim geleceğim parlak @Dosi de bana yol verdiki ne yaparsan yap tüm ihtişamımla seni destekleyeceğim diyorister kır ister dök desteğim sonsuz dedi bundan sonra beni tutana aşkolsun
![]()