‘8. Gün’ Final Yapıyor!

Mıllette demıs barı sezon sonuna kadar yayınlansın demıs.kanal en ıyısını yapmıs koysun paxartesıye sak ın tekrarını zaten aynı reytınglerı alır.

Sakin

Geride kalan bölümlerde bu tempo düşmez. Şuana kadar izlediğimiz hiç bir bölümde tempo düşmedi. Sinemaları 2 saat izliyoruz herşey başlayıp ve bitiyor. 2 bölüm 4 saat yapar ve rahatlıkla herşey açığa çıkıp yüzleşmeler olur.

Sakin olamıyorum böyle üst düzey, kaliteli diziler harcanıp leş diziler Tv'de devam ettikçe. Yüz Yüze vardı o da çok iyiydi mesela, 2 bölüm yayınlayıp kaldırdılar o daha büyük rezillikti.

Umudumu kesiyorum her geçen gün bu seyirci kitlesinden ve ülkenin sanatından. Bir de şu sansür muhabbeti zaten iyice soğuttu son zamanlarda. Temelli yerli dizileri bırakabilirim yakın gelecekte. Bir şeyde sansür oldu mu ondan ne keyif alabiliyorum ne de o işin izlenir yanı kalıyor. Bakalım nereye gidecek bu iş, sonumuz hayrola.

Aman boşver. Al sana şarkı armağan edeyim

Hepsi @Aserat'in gudubetliğindendir
Onca kere dedim cuma olsun. Bomboş gün diye ama dinleyen kim? AvM kaç alıyor?

AB'de 30lara kadar düşen KK'yı bitirmeyen kanal yönetimine de bişey demiyorum artık
Daha bölüm yayınlanmadan son bölümü olur demiştim ayoll özellikle Cumartesi final konusu açılacağı çok içime doğmuştu sen bu işleri beceremiyorsun artık dükkanı kapa emeklilik yapmaya başla paraları kefenemi koyacan 70 yaşına gelmişsin maaş almak için hala emekli olmuyon