En alt katı senin cehennemin millete laf etmeyi bırakCehenneme hazırlık ne ka güzel.![]()
En alt katı senin cehennemin millete laf etmeyi bırakCehenneme hazırlık ne ka güzel.![]()
Sen kendi işine bak, ben cennetim için uğraşıyorum.En alt katı senin cehennemin millete laf etmeyi bırak![]()
Ayol bunların Peşinden koşarak mı uğraşıyorsunSen kendi işine bak, ben cennetim için uğraşıyorum.![]()
Münasebet mi yaşıyorum sanki, beğenimi dile getiriyorum.Ayol bunların Peşinden koşarak mı uğraşıyorsunEkli dosyayı görüntüle 136377
Fırsatın olsaMünasebet mi yaşıyorum sanki, beğenimi dile getiriyorum.![]()
Hep senin mi hayallerini yaşayacaklar bak bu da @Yakamoz-Asi nin hayallerini çalmışİstemez.![]()
Bu adamı Tuba sardı başımıza. Oraya kadar tanıyan yoktu.Hep senin mi hayallerini yaşayacaklar bak bu da @Yakamoz-Asi nin hayallerini çalmış@Dosi @Angelica @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Bully @RüzgarGülü @ozmoturk @12.Adam
Seni de şöyle götürseler keşkeBu adamı Tuba sardı başımıza. Oraya kadar tanıyan yoktu.![]()
Olabilir...
Aaaa bak @MasacRE @Maskeli Fedai ve @Sherlock melunları senin düğününe gelmişOlabilir...
Saçmalamalara doyamadın.Aaaa bak @MasacRE @Maskeli Fedai ve @Sherlock melunları senin düğününe gelmişsırt dekolteli olanı galiba masacre odunu oluyor @RüzgarGülü beğenmiş artık ruhuna Fatiha onun
@Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam @Angelica @Dosi @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Zeyno @ozmoturk
Bunlar seksi erkek değil @serhatt beğendiği olmuşAaaa bak @MasacRE @Maskeli Fedai ve @Sherlock melunları senin düğününe gelmişsırt dekolteli olanı galiba masacre odunu oluyor @RüzgarGülü beğenmiş artık ruhuna Fatiha onun
@Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam @Angelica @Dosi @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Zeyno @ozmoturk
Saçmalamalara doyamadın.![]()
@Yakamoz-Asi böyle böyle insanların zengin olmasının engelliyormuş pisss .ss @Dosi @Angelica @Bully @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @ozmoturk @12.Adam
25 kuruş lazımsa gönderelim sen bize 10 cent gönder üstü kalsın @Yakamoz-Asi@Yakamoz-Asi böyle böyle insanların zengin olmasının engelliyormuş pisss .ss @Dosi @Angelica @Bully @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @ozmoturk @12.Adam
@Yakamoz-Asi den sonra @Dosi nin de maskesi düştü25 kuruş lazımsa gönderelim sen bize 10 cent gönder üstü kalsın @Yakamoz-Asi![]()
Bu adamın yalanına inanmayın. Hemen baktım 2017 model BMW arabasına sahip. Yani yalan palavra atmış@Yakamoz-Asi den sonra @Dosi nin de maskesi düştüekonomi kötüye gidiyor diyordu geçen gün pissss.ss @Angelica @Bully @Royal_Highness @12.Adam @HollyDemon ☾☆ @serhatt @ozmoturk
bilemiyoruzBu adamın yalanına inanmayın. Hemen baktım 2017 model BMW arabasına sahip. Yani yalan palavra atmış![]()
Taş olsun gerisi hallolur.
Oraya sadece hava atmak için giden de ne bileyim. Parayı orda kazanıp buraya sadece hava atmak için gelen gurbetçiler gibi@Yakamoz-Asi den sonra @Dosi nin de maskesi düştüekonomi kötüye gidiyor diyordu geçen gün pissss.ss @Angelica @Bully @Royal_Highness @12.Adam @HollyDemon ☾☆ @serhatt @ozmoturk