Kötüydü çünkü.Rahmetliyi niye kötüledin![]()
Kötüydü çünkü.Rahmetliyi niye kötüledin![]()
@The_Erinch çiftçiliğe başlamış bu ablayla Manisa’da ondan ortalarda yokmuşKötüydü çünkü.![]()
Bende diyorum neden ortalar da yok Erinch bak sen şu işe@The_Erinch çiftçiliğe başlamış bu ablayla Manisa’da ondan ortalarda yokmuş@Dosi @Angelica @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @RüzgarGülü @Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam
senin gibi Prof olmuş bu işlerdeKötüydü çünkü.![]()
Oşşşştttt.senin gibi Prof olmuş bu işlerde@Dosi @Angelica @Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness
sen de maskeli melunu için böyle demiştinOşşşştttt.
Onunla aramda bir şey olmadığı için demiş olamam.sen de maskeli melunu için böyle demiştin
@Emre Ozansoy un habibiler yunan çıkmış ; saFozları düşürmek için Arap taklidi yaptılar demekOnunla aramda bir şey olmadığı için demiş olamam.![]()
Bu tipsiz ayol diğerleri olaydı. .ss
Güreşe merak sardı ; her hafta sonu farklı bir şehre gidiyor izlemeye dediler senin içinBu tipsiz ayol diğerleri olaydı. .ss
Allah sahibine bağışlasın.Güreşe merak sardı ; her hafta sonu farklı bir şehre gidiyor izlemeye dediler senin için
Bende isterim bu asma yapraklarindan dogalmis @The_Erinch@The_Erinch çiftçiliğe başlamış bu ablayla Manisa’da ondan ortalarda yokmuş@Dosi @Angelica @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @RüzgarGülü @Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam
babası zengin olunca şimdiden çalışmalara başlamışAllah sahibine bağışlasın.![]()
Kim bu be?
Umurum olmayan şeyleri bilmemem beni cahil yapmaz.
@serhatt Bilmek zorunda mı?![]()
Serhata sublimünal mesaj verilmişUmurum olmayan şeyleri bilmemem beni cahil yapmaz.![]()
Nerede mesaj?
Aaaaa illa aslı gibi açık açık konuşturucanNerede mesaj?![]()