Nanik herkese. .ss8.saniyede sana nispet varağla
Oyun sonrası Batuhan pic.twitter.com/L1nczWXQaI
— 𝓗𝓮𝓶𝓭𝓮𝓶 ❦ (@1hemdm) April 20, 2025
Nanik herkese. .ss8.saniyede sana nispet varağla
Oyun sonrası Batuhan pic.twitter.com/L1nczWXQaI
— 𝓗𝓮𝓶𝓭𝓮𝓶 ❦ (@1hemdm) April 20, 2025
Deşifre oldunNanik herkese. .ss
poyraz yaptıgın şeyi güzel fizigin harika bicepslerin tatlı suratınla semaya unutturabılecegını düşündüysen doğru düşünmüşsün pic.twitter.com/LRxdZnJoGi
— kuki (@kukileyna) April 20, 2025
Onore oldum.Deşifre oldun
poyraz yaptıgın şeyi güzel fizigin harika bicepslerin tatlı suratınla semaya unutturabılecegını düşündüysen doğru düşünmüşsün pic.twitter.com/LRxdZnJoGi
— kuki (@kukileyna) April 20, 2025
Ay Poyraz ile yatıp onunla kalkıyorsun, sal şu oğlanı artık. Platonik misin nesin.
Sana karşı en büyük kozlarım Fatik ve poyraz diğerlerini sattın hepAy Poyraz ile yatıp onunla kalkıyorsun, sal şu oğlanı artık. Platonik misin nesin.![]()
Yoo satmadım sadece sen bu iki isme taktığın için onları öne sürüyorsun artıkın.Sana karşı en büyük kozlarım Fatik ve poyraz diğerlerini sattın hep![]()
Ayol birinin ifşası çıkmış diğeri kıllı meymun yani diğer parlaklarından değişik duruyor ondan takıldımYoo satmadım sadece sen bu iki isme taktığın için onları öne sürüyorsun artıkın.![]()
İşine geldiği gibi konuşuyorsun her zaman ki gibi.Ayol birinin ifşası çıkmış diğeri kıllı meymun yani diğer parlaklarından değişik duruyor ondan takıldım![]()
Huyum varolsunİşine geldiği gibi konuşuyorsun her zaman ki gibi.![]()
Kurusun inş.Huyum varolsun![]()
Aile albümünü atıp durma. .ss
Seni yolarız tırmıklarızAile albümünü atıp durma. .ss
Bunlar da sevişemeden göçtüler
İyi olmuş.Bunlar da sevişemeden göçtüler![]()
Sıra sen ve @Emre Ozansoy daİyi olmuş.![]()
lgbt uyeligi ıptal edilenler:
— travmagül (@travmagul) April 20, 2025
1cemal can topseven
2mert top vidinli