Göbeklerimizi birleştirirsek ysk başkanı olabilirizGüzel parça![]()
YSK başkanımız. pic.twitter.com/3C7VV1PZhB
— Devrimci (@DemokratCagdas) April 5, 2025
Teneşir paklar 😱@xemrexxx bak benim ki bana video atmış emree
![]()
Gökberk Yıldırım on Instagram: "♠️ @gulcinhatihanstudio 🫶"
13K likes, 2,156 comments - gokberkyildirim on April 7, 2025: "♠️ @gulcinhatihanstudio 🫶".www.instagram.com
Göbeklerimizi birleştirirsek ysk başkanı olabiliriz
YSK başkanımız. pic.twitter.com/3C7VV1PZhB
— Devrimci (@DemokratCagdas) April 5, 2025
@xemrexxx bak benim ki bana video atmış emree
![]()
Gökberk Yıldırım on Instagram: "♠️ @gulcinhatihanstudio 🫶"
13K likes, 2,156 comments - gokberkyildirim on April 7, 2025: "♠️ @gulcinhatihanstudio 🫶".www.instagram.com
@Dosi ile @serhatt ın felsefe buymuşLen bu adam ne hale gelmiṣ yimiṣ yimiṣ... neyse anladın sen![]()
Yeliz Yeşilmen:
— Türk Magazin Efsaneleri (@magazinciyim) April 8, 2025
“ Üzüleceksem de lüks araçta üzülmeyi tercih ederim.” pic.twitter.com/LwBEe85Sn6
Çünkü biz çok değerliyiz çatla.@Dosi ile @serhatt ın felsefe buymuş@Royal_Highness @Zeyno @Bully @Emre Ozansoy @ozmoturk @HollyDemon ☾☆ @Gerekli24
Yeliz Yeşilmen:
— Türk Magazin Efsaneleri (@magazinciyim) April 8, 2025
“ Üzüleceksem de lüks araçta üzülmeyi tercih ederim.” pic.twitter.com/LwBEe85Sn6
senin rolünü oynadı diye yok oldu gitti kızÇünkü biz çok değerliyiz çatla.![]()
bu kızın inanilmaz bir aurası ve ekran ışığı olmasına rağmen ekranlarda olmaması çok büyük bir kayıp pic.twitter.com/wGPhHQGdA9
— merve (@thismyevent) April 9, 2025
Yabancılar ilgimi çekmiyor, beni Türk kadınlarına emanet edin. 😁
Kime emanet edeceğinizi çok iyi biliyorsunuz 🤩😍❤️
Yok, bu kadın zaten paylaşım yapıyor ise anla ki şampiyonlar ligi zamanı gelmiştir. 😁 Kadın artık bu alanda bir marka. Ama benim sevdiğim sunucu başka 🥰🥰Beğenmedim deme ama![]()
Yok, bu kadın zaten paylaşım yapıyor ise anla ki şampiyonlar ligi zamanı gelmiştir. 😁 Kadın artık bu alanda bir marka. Ama benim sevdiğim sunucu başka 🥰🥰
Sana yapalım. Hemen bir ileri düzeyde yabancı dil eğitimi ile baslayabiliriz çalışmalara.. 😁Seninki ayrı tamam onu anladım. Aynı kefeye koymam zaten. Merak etme.
Harbiden bir marka ya.![]()
Sana yapalım. Hemen bir ileri düzeyde yabancı dil eğitimi ile baslayabiliriz çalışmalara.. 😁
Çat pat konuşma ile yapamayız. İleri düzey olması lazım. Hallederiz onu bir şekilde. 😄Almanca ve İngilizce yetmiyor mu![]()
Çat pat konuşma ile yapamayız. İleri düzey olması lazım. Hallederiz onu bir şekilde. 😄
1/2 tane de beraber yaptığınız aktiviteleride bulduk mu tamamdır. Yolu yarılarız. 😁😁
Sözcük ve kelime haznesi geniştir ama şimdi. Sonuçta sunucu. 😄😄 Yani ben Denizi takip ediyorum, yer yer şaşırtıyor beni cümleleri ile ulan oradan oraya nasıl bağladı diye. 😄 Meslek cümleler ile oynama sanatı.😁Almanca ana dil, İngilizce B2-C1 arası bir ṣey. Yani yetmiyorsa konuṣmaya gerek yok, direk bana uğrasın yeter.![]()
Sözcük ve kelime haznesi geniştir ama şimdi. Sonuçta sunucu. 😄😄 Yani ben Denizi takip ediyorum, yer yer şaşırtıyor beni cümleleri ile ulan oradan oraya nasıl bağladı diye. 😄 Meslek cümleler ile oynama sanatı.😁