O zaman ikinci kısıma geçebiliriz. Birbirinizi görebilecek, karşılaşabilecek bir meslek grubuna sahip olman gerek. Sonrası sana kalmış. 😂😂Ben haznesine ekleme yaparım hiç merak etmesin.![]()
O zaman ikinci kısıma geçebiliriz. Birbirinizi görebilecek, karşılaşabilecek bir meslek grubuna sahip olman gerek. Sonrası sana kalmış. 😂😂Ben haznesine ekleme yaparım hiç merak etmesin.![]()
Tırnağım olamaz.
O zaman ikinci kısıma geçebiliriz. Birbirinizi görebilecek, karşılaşabilecek bir meslek grubuna sahip olman gerek. Sonrası sana kalmış. 😂😂
Yeniden okuyacaksın 😂Muhasebeden nasıl olacak o.![]()
Yeniden okuyacaksın 😂
Takımlardan birinde tercüman olarakda işe başlayabilirsin. Belki yine bir şansın olur. Ama zor olur yani. 😄Ṣuan bu iṣten soğudum. En iyisi single kalmak.![]()
Takımlardan birinde tercüman olarakda işe başlayabilirsin. Belki yine bir şansın olur. Ama zor olur yani. 😄
Tırnağım olamaz.![]()
Takımlardan birinde tercüman olarakda işe başlayabilirsin. Belki yine bir şansın olur. Ama zor olur yani. 😄
Serhat ve kaynanasının videosu sızmışÜmidimi kestim tamam![]()
Kendi film konumu düşünüyorum ödev bu yazarlık kursundan @xemrexxx
Aaa ayıp ama ifşalama demedim mi. .dd
Ne var gııı ne ifşalar var misal @12.Adam ı da böyle kulak memesi kıvamına getirmişlerAaa ayıp ama ifşalama demedim mi. .dd
bak en iddaalı olduğu yer mutfakmış bu durumda senin elinden alıyorum bunu senin iddialı olduğun oda farklı neticedeAaa ayıp ama ifşalama demedim mi. .dd