Ramazanın ilk orucu nasıl geçti gençler![]()
![]()
Vücutta statik elektrik birikiyor. Çıplak ayakla toprağa bas bir süre, geçtiğini göreceksinYani bu adamın dediği gibi komplo teorisi falan yok ortada
![]()
@xdragxx ne düşünüyorsun?![]()
Ne düşündüğümü düşünüyorum da bir şey düşünmüyorum lan galiba![]()
Kykde verdikleri kahvaltı menüsü sahura az geldiği için marketten ne alsam diye düşünüyorum
deniz motoru aman marulu sonunda kadını delirttiMa per favore. Parlo anche italiano. Cosa vuoi sapere?
Tutmayın beni direk Hindistana gidiyorumhelal olsun valla güzel öğrenmiṣ.
![]()
Birsen ablamın tarafındayım.deniz motoru aman marulu sonunda kadını delirtti@Aserat @mrt-06 @Dosi @Angelica @Zeyno @The_Erinch @MasacRE @DarkLegenD @Mr.At @ozmoturk @serhatt @Emre Ozansoy
@serhatt ordusunu teftiş ediyorMa per favore. Parlo anche italiano. Cosa vuoi sapere?
![]()
milletin gündemi ne senin gündemin ne yani
Bu son sıralarda benim için. Çok daha iyileri var.milletin gündemi ne senin gündemin ne yani@Yakamoz-Asi @12.Adam @Bully @MasacRE @Angelica @Royal_Highness @Emre Ozansoy @ozmoturk
Yazarlık kursum kapalımilletin gündemi ne senin gündemin ne yani@Yakamoz-Asi @12.Adam @Bully @MasacRE @Angelica @Royal_Highness @Emre Ozansoy @ozmoturk
Hatçe ablamla eyleme gidiyorumMa per favore. Parlo anche italiano. Cosa vuoi sapere?
![]()
ben korktum lisenin müdüründen kaynaklı hiç bir şey yapmadım o yüzdenHatçe ablamla eyleme gidiyorum
türkiyede mafyalar böyle olsa Alaattin çakıcı ve Sedat peker yerine sen ve @Emre Ozansoy en büyük mafyalar olurdunuzBu son sıralarda benim için. Çok daha iyileri var.![]()
Nerenin mafyasıymış bunlar? 😱türkiyede mafyalar böyle olsa Alaattin çakıcı ve Sedat peker yerine sen ve @Emre Ozansoy en büyük mafyalar olurdunuz
LondraNerenin mafyasıymış bunlar? 😱
Dizilerde olur ancak böyle şeyler. .ssLondra![]()
Ne ara mafya alemine girdin de uzman oldunDizilerde olur ancak böyle şeyler. .ss
Senin aksine realist olma konusunda uzmanım evet.Ne ara mafya alemine girdin de uzman oldun![]()
Senin aksine realist olma konusunda uzmanım evet.![]()
Sen de özür dile.
![]()
Sedat Peker, LGBT üyelerinden 'özür' diledi
Eski Sivas Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Bulut'un 15 yaşında olduğu iddia edilen erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunurken yakalanması üzerine, Sedat Peker'den yeni bir açıklama daha geldi. Peker, "LGBT üyelerini Fethullah Gülen ve avanesi...anlatilaninotesi.com.tr