Sabancılar ablama sıponsır oldu galiba.Nanik sana
Hande Erçel memleketin en güzel kızıdır nokta! #rüzgarabırak oyunculukta gayet hoş kıskananlar çatlasın ❤️
— Demet Akalin (@DemetAkalin) February 14, 2025
Sabancılar ablama sıponsır oldu galiba.Nanik sana
Hande Erçel memleketin en güzel kızıdır nokta! #rüzgarabırak oyunculukta gayet hoş kıskananlar çatlasın ❤️
— Demet Akalin (@DemetAkalin) February 14, 2025
Seni sollar buSabancılar ablama sıponsır oldu galiba.![]()
Aaa bu daha çok varoş kenar mahalle dilberliğinde seni sollar gibi.
Senin Hakan oğlana ve yalıya takıklık seviyesiAaa bu daha çok varoş kenar mahalle dilberliğinde seni sollar gibi.![]()
![]()
![]()
Aygün hanım hande erçeli hedef almış. Beni yakıştırmadınız bu mu namus demiş pic.twitter.com/Dif2GYJ40O
— Dedikodu Astro (@AstroDedikodu) February 17, 2025
Dediğin takıntılar bende olsaydı şuan ikisinin de tapusu bende olurdu o yüzden nanik sana.Senin Hakan oğlana ve yalıya takıklık seviyesi
Aygün hanım hande erçeli hedef almış. Beni yakıştırmadınız bu mu namus demiş pic.twitter.com/Dif2GYJ40O
— Dedikodu Astro (@AstroDedikodu) February 17, 2025
Senin de son çaren böyle bir şey yapmak sanırımDediğin takıntılar bende olsaydı şuan ikisinin de tapusu bende olurdu o yüzden nanik sana.![]()
![]()
Mide kanseri olan babası için temiz oksijen üretmek amacıyla evinin bahçesini ektiği kenevirle botanik bahçeye çevirmiş. Vefalı evlat. pic.twitter.com/OYVGKQeFIB
— Kevîn (@revolutiee) February 20, 2025
Dediğin takıntılar bende olsaydı şuan ikisinin de tapusu bende olurdu o yüzden nanik sana.![]()
![]()
kız zengin koca ve para bulunca sen@xemrexxx tartılırken sen
www.instagram.com
@Dosi @Bully @Royal_Highness @The_Erinch @Zeyno @Yakamoz-Asi
Benim öyle bir kocam var ki para umrunda değil
Ne ara evlendin 😱 yoksa nikahsız mı yaşıyonn
Dediğin takıntılar bende olsaydı şuan ikisinin de tapusu bende olurdu o yüzden nanik sana.![]()
![]()
Doğru mu. Gıı
Şu 2 saat farkından sıkıldım. Wordle oynayamıyorum. Son 6 dakika
Aynı @serhatt la @Emre Ozansoy daki uluslararası ilişkiler bilgisiBu nasıl 60 😱
İrlanda 3 saat geri @xemrexxx