Sabancılar ablama sıponsır oldu galiba.Nanik sana
Hande Erçel memleketin en güzel kızıdır nokta! #rüzgarabırak oyunculukta gayet hoş kıskananlar çatlasın ❤️
— Demet Akalin (@DemetAkalin) February 14, 2025
Sabancılar ablama sıponsır oldu galiba.Nanik sana
Hande Erçel memleketin en güzel kızıdır nokta! #rüzgarabırak oyunculukta gayet hoş kıskananlar çatlasın ❤️
— Demet Akalin (@DemetAkalin) February 14, 2025
Seni sollar buSabancılar ablama sıponsır oldu galiba.![]()
Aaa bu daha çok varoş kenar mahalle dilberliğinde seni sollar gibi.
Senin Hakan oğlana ve yalıya takıklık seviyesiAaa bu daha çok varoş kenar mahalle dilberliğinde seni sollar gibi.![]()
![]()
![]()
Aygün hanım hande erçeli hedef almış. Beni yakıştırmadınız bu mu namus demiş pic.twitter.com/Dif2GYJ40O
— Dedikodu Astro (@AstroDedikodu) February 17, 2025
Dediğin takıntılar bende olsaydı şuan ikisinin de tapusu bende olurdu o yüzden nanik sana.Senin Hakan oğlana ve yalıya takıklık seviyesi
Aygün hanım hande erçeli hedef almış. Beni yakıştırmadınız bu mu namus demiş pic.twitter.com/Dif2GYJ40O
— Dedikodu Astro (@AstroDedikodu) February 17, 2025
Senin de son çaren böyle bir şey yapmak sanırımDediğin takıntılar bende olsaydı şuan ikisinin de tapusu bende olurdu o yüzden nanik sana.![]()
![]()
- “Kendi doğum gününde niye evlenme teklifi ettin?”
— Türk Magazin Efsaneleri (@magazinciyim) February 18, 2025
Salih Bademci: “Ne biliyim hayır diyemez diye” pic.twitter.com/6Mk7eTzNb8
Mide kanseri olan babası için temiz oksijen üretmek amacıyla evinin bahçesini ektiği kenevirle botanik bahçeye çevirmiş. Vefalı evlat. pic.twitter.com/OYVGKQeFIB
— Kevîn (@revolutiee) February 20, 2025
Dediğin takıntılar bende olsaydı şuan ikisinin de tapusu bende olurdu o yüzden nanik sana.![]()
![]()
kız zengin koca ve para bulunca sen@xemrexxx tartılırken sen
www.instagram.com
@Dosi @Bully @Royal_Highness @The_Erinch @Zeyno @Yakamoz-Asi
sabah sabah NE İZLEDİM BEN videonun her saniyesinde farklı bi saçmalık var bıktım bu insanların estetik ve gösteriş kaygısından pic.twitter.com/IRvMtWHpzu
— ays (@bbaklavafistik) February 22, 2025
Benim öyle bir kocam var ki para umrunda değilkız zengin koca ve para bulunca sen@Dosi @Zeyno @Royal_Highness
sabah sabah NE İZLEDİM BEN videonun her saniyesinde farklı bi saçmalık var bıktım bu insanların estetik ve gösteriş kaygısından pic.twitter.com/IRvMtWHpzu
— ays (@bbaklavafistik) February 22, 2025
Ne ara evlendin 😱 yoksa nikahsız mı yaşıyonn
Dediğin takıntılar bende olsaydı şuan ikisinin de tapusu bende olurdu o yüzden nanik sana.![]()
![]()
Doğru mu. Gıı
garip bir çekiciliği olan erkekler pic.twitter.com/ly2p3dJ5hk
— 𝙈𝙀𝙍𝙔𝘼 (@Meryaedit) February 23, 2025
Doğru mu. Gıı
garip bir çekiciliği olan erkekler pic.twitter.com/ly2p3dJ5hk
— 𝙈𝙀𝙍𝙔𝘼 (@Meryaedit) February 23, 2025
kızzz bak @Yakamoz-Asi ile @The_Erinch 60 yaş da olur diyormuş
bu kadın 60 yaşında pic.twitter.com/ar5zLZVcwD
— Şehvet Dünyası (@sehvetdunyasitr) February 26, 2025
kızzz bak @Yakamoz-Asi ile @The_Erinch 60 yaş da olur diyormuş
bu kadın 60 yaşında pic.twitter.com/ar5zLZVcwD
— Şehvet Dünyası (@sehvetdunyasitr) February 26, 2025
Şu 2 saat farkından sıkıldım. Wordle oynayamıyorum. Son 6 dakika
Aynı @serhatt la @Emre Ozansoy daki uluslararası ilişkiler bilgisiBu nasıl 60 😱
Yanındayız ukrayna
— admihan serengil (@admihan) February 28, 2025
Şu zelensikideki kollar o ten rengi bu çekicilik başka hangi ülkenin liderinde var pic.twitter.com/Ehz97uyDqd
İrlanda 3 saat geri @xemrexxxAynı @serhatt la @Emre Ozansoy daki uluslararası ilişkiler bilgisi
Yanındayız ukrayna
— admihan serengil (@admihan) February 28, 2025
Şu zelensikideki kollar o ten rengi bu çekicilik başka hangi ülkenin liderinde var pic.twitter.com/Ehz97uyDqd