bak dürüst isviçreliler de var misal @Yakamoz-Asi hep gurbet çok zor ama kurulu düzenim var der @Dosi de benzer
Bunu daha önce paylasmistin ve ben gerekli aciklamayi yapmistim. Valla yaslaniyorsun @serhatt hakli galiba
bak dürüst isviçreliler de var misal @Yakamoz-Asi hep gurbet çok zor ama kurulu düzenim var der @Dosi de benzer
olsun isviçre frangı %25 daha değer kazandı tl karşısında o zamandan beri, tekrar paylaşmalı ayrıca etiketlediğin @serhatt her şeye fingirdek Ferhunde paylaşıp duruyor yani bu konuda en son yorum yapabilecek kişiBunu daha önce paylasmistin ve ben gerekli aciklamayi yapmistim. Valla yaslaniyorsun @serhatt hakli galiba
Her zaman haklıyım.Bunu daha önce paylasmistin ve ben gerekli aciklamayi yapmistim. Valla yaslaniyorsun @serhatt hakli galiba
Hak edene hak ettiğini veriyorum suç mu turşu bidonu.olsun isviçre frangı %25 daha değer kazandı tl karşısında o zamandan beri, tekrar paylaşmalı ayrıca etiketlediğin @serhatt her şeye fingirdek Ferhunde paylaşıp duruyor yani bu konuda en son yorum yapabilecek kişi
Her zaman haklıyım.
------
Hak edene hak ettiğini veriyorum suç mu turşu bidonu.
nasıl rahatlatıyordu acabaBunu daha önce paylasmistin ve ben gerekli aciklamayi yapmistim. Valla yaslaniyorsun @serhatt hakli galiba
Kolonoskopi
küçük tatlı yalancılarHangi dizide beraber oynadı bunlar?
Ben de olsam böyle açıklama yapardım.
9-10 saat çalışmışlığım varbak dürüst isviçreliler de var misal @Yakamoz-Asi hep gurbet çok zor ama kurulu düzenim var der @Dosi de benzer
Kolonoskopi
Hangi dizide beraber oynadı bunlar?
Ben de olsam böyle açıklama yapardım.
Tecrübe önemli9-10 saat çalışmışlığım var
60 ı huysuz virjin söylemişti programında trenin adını bilmiyorum ama sadece su boşaltmaya gelen trendi60'ı niye atlamıṣ ?
Senin bir zamanlar aynı evde kalmak istediğin ikiliBen de olsam böyle açıklama yapardım.
Barış ile kalmayı hala isterim.Senin bir zamanlar aynı evde kalmak istediğin ikili
Senin göbek boşa gitmişHangi dizide beraber oynadı bunlar?
Yapımcıdan biri polisiye dizlmi beğendiAllah korusun istemem bu kadar da