bak dürüst isviçreliler de var misal @Yakamoz-Asi hep gurbet çok zor ama kurulu düzenim var der @Dosi de benzer
Bunu daha önce paylasmistin ve ben gerekli aciklamayi yapmistim. Valla yaslaniyorsun @serhatt hakli galiba
bak dürüst isviçreliler de var misal @Yakamoz-Asi hep gurbet çok zor ama kurulu düzenim var der @Dosi de benzer
olsun isviçre frangı %25 daha değer kazandı tl karşısında o zamandan beri, tekrar paylaşmalı ayrıca etiketlediğin @serhatt her şeye fingirdek Ferhunde paylaşıp duruyor yani bu konuda en son yorum yapabilecek kişiBunu daha önce paylasmistin ve ben gerekli aciklamayi yapmistim. Valla yaslaniyorsun @serhatt hakli galiba
Her zaman haklıyım.Bunu daha önce paylasmistin ve ben gerekli aciklamayi yapmistim. Valla yaslaniyorsun @serhatt hakli galiba
Hak edene hak ettiğini veriyorum suç mu turşu bidonu.olsun isviçre frangı %25 daha değer kazandı tl karşısında o zamandan beri, tekrar paylaşmalı ayrıca etiketlediğin @serhatt her şeye fingirdek Ferhunde paylaşıp duruyor yani bu konuda en son yorum yapabilecek kişi
Her zaman haklıyım.
------
Hak edene hak ettiğini veriyorum suç mu turşu bidonu.
nasıl rahatlatıyordu acabaBunu daha önce paylasmistin ve ben gerekli aciklamayi yapmistim. Valla yaslaniyorsun @serhatt hakli galiba
Kolonoskopi
küçük tatlı yalancılarHangi dizide beraber oynadı bunlar?
Ben de olsam böyle açıklama yapardım.
9-10 saat çalışmışlığım varbak dürüst isviçreliler de var misal @Yakamoz-Asi hep gurbet çok zor ama kurulu düzenim var der @Dosi de benzer
Kolonoskopi
Hangi dizide beraber oynadı bunlar?
Ben de olsam böyle açıklama yapardım.
Tecrübe önemli9-10 saat çalışmışlığım var
60 ı huysuz virjin söylemişti programında trenin adını bilmiyorum ama sadece su boşaltmaya gelen trendi60'ı niye atlamıṣ ?
Senin bir zamanlar aynı evde kalmak istediğin ikiliBen de olsam böyle açıklama yapardım.
Barış ile kalmayı hala isterim.Senin bir zamanlar aynı evde kalmak istediğin ikili