Şu ortama çırılçıplak soyup atabilirsiniz beni
Sana füze atmışlarAynen ya biz de yedik.![]()
Aaa boşanma sebebi bu ne kepazelik. 😱
heyatım artık zaten globale açıl bak bence serhant ile yakışırsınız, isimleriniz de uyumlu + milyar dolarlar , tam senlikAaa boşanma sebebi bu ne kepazelik. 😱
Tipi benlik değil.heyatım artık zaten globale açıl bak bence serhant ile yakışırsınız, isimleriniz de uyumlu + milyar dolarlar , tam senlik@Dosi @cookies @Zeyno @Angelica @Bully @MasacRE @tekin @12.Adam @Emre Ozansoy @Royal Highness
Dur zaten ortalık karışık.Şu ortama çırılçıplak soyup atabilirsiniz beni![]()
Senin imam hatipteki hoca böyleydi galiba , okulu bitirince parlakçı olduğuna göreTipi benlik değil.![]()
Kız yok be nerdeeee. Hepsi moruktu.Senin imam hatipteki hoca böyleydi galiba , okulu bitirince parlakçı olduğuna göre
vah vah ne üzüldüm neyse al bunları ye acına acı katarKız yok be nerdeeee. Hepsi moruktu.![]()
Sen ye, zıkkım olsun inş.vah vah ne üzüldüm neyse al bunları ye acına acı katar,
Şu ortama çırılçıplak soyup atabilirsiniz beni![]()
Sizin hakkınızı da yemiş adamDur zaten ortalık karışık.![]()
Şu ortama çırılçıplak soyup atabilirsiniz beni![]()
Niye film için almış geri verir ne olacak![]()
Çok değişik bir yemek ismi önce @Bully ile @DarkLegenD bir denesin ölmezlerse foruma dağıtırızDur zaten ortalık karışık.![]()
Bence @serhatt denemeliÇok değişik bir yemek ismi önce @Bully ile @DarkLegenD bir denesin ölmezlerse foruma dağıtırız@cookies @Royal Highness @tekin @offensive @RüzgarGülü
Çağrıyı beğenmiyor musun çiçeğim 🙈🙊Neden ben?
Ayol o kadar da düşmedik.Çağrıyı beğenmiyor musun çiçeğim 🙈🙊
Yerler seni.Ayol o kadar da düşmedik.![]()