Şu ortama çırılçıplak soyup atabilirsiniz beni
Sana füze atmışlarAynen ya biz de yedik.
Aaa boşanma sebebi bu ne kepazelik. 😱
heyatım artık zaten globale açıl bak bence serhant ile yakışırsınız, isimleriniz de uyumlu + milyar dolarlar , tam senlik @Dosi @cookies @Zeyno @Angelica @Bully @MasacRE @tekin @12.Adam @Emre Ozansoy @Royal HighnessAaa boşanma sebebi bu ne kepazelik. 😱
Tipi benlik değil.heyatım artık zaten globale açıl bak bence serhant ile yakışırsınız, isimleriniz de uyumlu + milyar dolarlar , tam senlik @Dosi @cookies @Zeyno @Angelica @Bully @MasacRE @tekin @12.Adam @Emre Ozansoy @Royal Highness
Dur zaten ortalık karışık.Şu ortama çırılçıplak soyup atabilirsiniz beni
Senin imam hatipteki hoca böyleydi galiba , okulu bitirince parlakçı olduğuna göreTipi benlik değil.
Kız yok be nerdeeee. Hepsi moruktu.Senin imam hatipteki hoca böyleydi galiba , okulu bitirince parlakçı olduğuna göre
vah vah ne üzüldüm neyse al bunları ye acına acı katar ,Kız yok be nerdeeee. Hepsi moruktu.
Sen ye, zıkkım olsun inş.vah vah ne üzüldüm neyse al bunları ye acına acı katar ,
Sizin hakkınızı da yemiş adamDur zaten ortalık karışık.
Niye film için almış geri verir ne olacak
Çok değişik bir yemek ismi önce @Bully ile @DarkLegenD bir denesin ölmezlerse foruma dağıtırız @cookies @Royal Highness @tekin @offensive @RüzgarGülüDur zaten ortalık karışık.
Bence @serhatt denemeliÇok değişik bir yemek ismi önce @Bully ile @DarkLegenD bir denesin ölmezlerse foruma dağıtırız @cookies @Royal Highness @tekin @offensive @RüzgarGülü
Çağrıyı beğenmiyor musun çiçeğim 🙈🙊Neden ben?
Ayol o kadar da düşmedik.Çağrıyı beğenmiyor musun çiçeğim 🙈🙊
Yerler seni.Ayol o kadar da düşmedik.