Ne gibi canım anlamadım?
Ne gibi canım anlamadım?
Ne gibi canım anlamadım?
Bulmuş yakışıklı oğlanı elinden kaçırmamak için konuşuyor işte, stratejik.Emre'nin paylaṣtığı Hande Ataizinin sözlerine ne diyorsun.
Sen onların emeklisine talipmişsinBulmuş yakışıklı oğlanı elinden kaçırmamak için konuşuyor işte, stratejik.
Iyyy yok kız öyle her tarafları şişirilmiş suni mal sevmem.
Hollanda’ya gelip stroopwafle yapmayı düşünüyormusun workshopta
reyiz yeni bölümlerde bu olayın üstüne @MasacRE @DarkLegenD @Yakamoz-Asi @cookies @RüzgarGülü @serhatt @Bully @tekin @The_Erinch in utançtan kafalarını kaldıramayacağı birkaç sahne yaz @Angelica @Dosi @Zeyno @Royal HighnessHollanda’ya gelip stroopwafle yapmayı düşünüyormusun workshopta
Asparagazz gibi duruyor. .ssreyiz yeni bölümlerde bu olayın üstüne @MasacRE @DarkLegenD @Yakamoz-Asi @cookies @RüzgarGülü @serhatt @Bully @tekin @The_Erinch in utançtan kafalarını kaldıramayacağı birkaç sahne yaz @Angelica @Dosi @Zeyno @Royal Highness
Hollanda’da değişik fikirler geldireyiz yeni bölümlerde bu olayın üstüne @MasacRE @DarkLegenD @Yakamoz-Asi @cookies @RüzgarGülü @serhatt @Bully @tekin @The_Erinch in utançtan kafalarını kaldıramayacağı birkaç sahne yaz @Angelica @Dosi @Zeyno @Royal Highness
Hollanda’da değişik fikirler geldi
hollandalılar biraz değişiktir tam serhat zillisinin sevceği tarzda değişik huyları vardırAsparagazz gibi duruyor. .ss
Havası iyi geldi beynimi açtıhollandalılar biraz değişiktir tam serhat zillisinin sevceği tarzda değişik huyları vardır
reyiz orada satılan ıslak keklerden almasaydın içerisine un yerine farklı beyaz maddeler katıyorlarmış @Yakamoz-Asi isviçreye dönene kadar trenin camlarını öpmüş mesela kekin etkisiyleHavası iyi geldi beynimi açtı
Soruyorum is there Mariana in the cakereyiz orada satılan ıslak keklerden almasaydın içerisine un yerine farklı beyaz maddeler katıyorlarmış @Yakamoz-Asi isviçreye dönene kadar trenin camlarını öpmüş mesela kekin etkisiyle
helal olsun reyiz neyse bunun babası da bir @serhatt a gönül verdi demek ki ölmedenSoruyorum is there Mariana in the cake
kız salaksa oğlan ne yapsın afiyet olsun demek düşer bizereyiz yeni bölümlerde bu olayın üstüne @MasacRE @DarkLegenD @Yakamoz-Asi @cookies @RüzgarGülü @serhatt @Bully @tekin @The_Erinch in utançtan kafalarını kaldıramayacağı birkaç sahne yaz @Angelica @Dosi @Zeyno @Royal Highness
Adam realist en azından
reyiz orada satılan ıslak keklerden almasaydın içerisine un yerine farklı beyaz maddeler katıyorlarmış @Yakamoz-Asi isviçreye dönene kadar trenin camlarını öpmüş mesela kekin etkisiyle
Soruyorum is there Mariana in the cake
Derhal idamreyiz yeni bölümlerde bu olayın üstüne @MasacRE @DarkLegenD @Yakamoz-Asi @cookies @RüzgarGülü @serhatt @Bully @tekin @The_Erinch in utançtan kafalarını kaldıramayacağı birkaç sahne yaz @Angelica @Dosi @Zeyno @Royal Highness
Senin vücut ağırlığına 2 dilim etki etmemiştir mesela @serhatt şöyle bır ısırık aldıktan sonra ortadan kaybolmuş artık ne olduysaValla ben 2 tane yedim bir ṣey olmadı.
------
Derhal idam
------
Niye ki