Şu An Ne Düşünüyorsun?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Beğendim
Reactions: xemrexxx
Nereden buluyorsun böyle bilgileri? Timsah eti nedir Allah askina :D
Oda komsum
Sydney li kizdi
Sevgilisi iranliydi
Tartistilar
Sevgilisine
Sen topla diye
Sen pisir timsah etini
Ardindan ayrildilar
ve birde 50 euro ceza yiyorduk o kavgadan
Bütün daire
Mutfak kirliginden
O yüzden Türkiyeye döndüm
Çünkü is bulamadim
Irlanda Covid vaccine doz sayisini 7 ye çikardi
Sdneyli Kiz birde Bana yöneldi Ardindan

@12.Adam @xemrexxx @Yakamoz-Asi

Oda komsum
Sydney li kizdi
Sevgilisi iranliydi
Tartistilar
Sevgilisine
Sen topla diye
Sen pisir timsah etini
Ardindan ayrildilar
ve birde 50 euro ceza yiyorduk o kavgadan
Bütün daire
Mutfak kirliginden
O yüzden Türkiyeye döndüm
Çünkü is bulamadim
Irlanda Covid vaccine doz sayisini 7 ye çikardi
Sdneyli Kiz birde Bana yöneldi Ardindan

@12.Adam @xemrexxx @Yakamoz-Asi

Sen Türkiye'ye mi döndün? Ne zaman? Niye kalmadin ki Irlanda'da?

Annesiyle yaşamaya devam etsin😂

Yarismaci arkadaslara katiliyorum, ya gelin de babasina yedirsin, yada damat ana evine geri dönsün, evlenmesinler. :A
Her gördüğüm görüntüye inanmamayı öğrendim, olayların aslında göründüğü gibi olmadığını :A

“bana böyle bir eş nasip ettiğin için sana teşekkür ederim kayınvalidem” olayıymış bu, yani kaynanasıymış. Tabi öncelik gelinin olmadığı için her halükarda garip olmuş :A

Her gördüğüm görüntüye inanmamayı öğrendim, olayların aslında göründüğü gibi olmadığını :A

“bana böyle bir eş nasip ettiğin için sana teşekkür ederim kayınvalidem” olayıymış bu, yani kaynanasıymış. Tabi öncelik gelinin olmadığı için her halükarda garip olmuş :A
Benim Timsah eti temizledim
Irlandadayken

Kaynanası mı hadii canım

• Aynen
Reactions: Dosi

Kaynanası mı hadii canım
Kuz bak @serhatt bacını metreslik yapıp düğün günü köpekler diyor millete 😱 :A @Yakamoz-Asi @Carpe Diem