Evet tatlım bu kadar ibadetten sonra bir sörf yap da rahatlaİbadette gizli ticarette.
Evet tatlım bu kadar ibadetten sonra bir sörf yap da rahatlaİbadette gizli ticarette.
Sörf sevmem.Evet tatlım bu kadar ibadetten sonra bir sörf yap da rahatla
Tamam müzik dinleSörf sevmem.
Müzük de sevmem.
Heyatım parfüm aşkına Burak oğlanı senin gibi yapacaklarmış @Alos @Emre Ozansoy @Angelica @cookies @Yakamoz-Asi @The_ErinchMüzük de sevmem.
Verilmiş sadakası varmış.Heyatım parfüm aşkına Burak oğlanı senin gibi yapacaklarmış @Alos @Emre Ozansoy @Angelica @cookies @Yakamoz-Asi @The_Erinch
Bak w. Nara yenge sana karşı önlem aldırıyor @Angelica @MasacRE @Maskeli Fedai @cookies @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam @Alos @Dosi @Zeyno @SherlockVerilmiş sadakası varmış.
Ben ne alaka ayol?Bak w. Nara yenge sana karşı önlem aldırıyor @Angelica @MasacRE @Maskeli Fedai @cookies @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam @Alos @Dosi @Zeyno @Sherlock
Diziye göz atmaya yeter
Günah evladım günah bizde böyle şeyler inna sabirin inna sabirin
Beklesin sende kılıcını bileyle.
Tiktak araba kiralama sitesi mi?
Onun gözü maldan başka birşey görmüyor normal.
Kıızz ben sana şarkı yazdım
Be sokak karısıııı bu susmadın gittiii
Çenene kramp girse de rahatlasa kafamız
Evde kaldın küflendin hep buluyorsun mânâ
Bizim gibi kaymakları hep kıskanır durursun
Evdeee kalmııış evde kalmııış
Kala kaldı evde kalmış
Evin dolucak yakında on kediyyllee
Birini bulsan da kurtulsak artıııkk
Millet eskitti on koca
Sen bulamadın daha bir tane
@serhatt versin ders sana
Bul artık birini koktun evde
Nasıl beğendin miiii
Ne var çocuk sana şarkı yazmış ne güzel
Edepsiz herif. ss
@MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Maskeli Fedai @MEnes gibi sıvamış @The_Erinch @cookiesOf defol.
Allah ıslah etsin...
Eskisi gibi olsan 14.kocan bu olabilirdiAllah ıslah etsin...
Allah neresi hayırlıysa tez vakitte...
Tiktak grubunun cevaplarını alalım @Dosi @Zeyno @cookies @Carpe Diem @Emre Ozansoy @Angelica @The_Erinch @Yakamoz-Asi @12.Adam @mrt-06Of defol.
Annesinin evinde kalmaya devam edebilir. .))Tiktak grubunun cevaplarını alalım @Dosi @Zeyno @cookies @Carpe Diem @Emre Ozansoy @Angelica @The_Erinch @Yakamoz-Asi @12.Adam @mrt-06
Annesiyle yaşamaya devam etsin😂Tiktak grubunun cevaplarını alalım @Dosi @Zeyno @cookies @Carpe Diem @Emre Ozansoy @Angelica @The_Erinch @Yakamoz-Asi @12.Adam @mrt-06
Tiktak grubunun cevaplarını alalım @Dosi @Zeyno @cookies @Carpe Diem @Emre Ozansoy @Angelica @The_Erinch @Yakamoz-Asi @12.Adam @mrt-06
Annesinin evinde kalmaya devam edebilir. .))
Gelin de babasına yedirsin böylece eşitlenmiş olur.Annesiyle yaşamaya devam etsin😂
Tiktak grubunun cevaplarını alalım @Dosi @Zeyno @cookies @Carpe Diem @Emre Ozansoy @Angelica @The_Erinch @Yakamoz-Asi @12.Adam @mrt-06
Annesinin evinde kalmaya devam edebilir. .))
Annesiyle yaşamaya devam etsin😂
Gelin de babasına yedirsin böylece eşitlenmiş olur.
Olabilir mantıklı 😂Gelin de babasına yedirsin böylece eşitlenmiş olur.