Kendi başına dönsün de gör mendebur. .ssKız bu amcayla beddua çalışmaya gidiyom, dönünce ocağınıza İncir ağacı dikicem@cookies @The_Erinch @MasacRE @mrt-06 @Dosi
https://twitter.com/x/status/1700465265283145758
Kendi başına dönsün de gör mendebur. .ssKız bu amcayla beddua çalışmaya gidiyom, dönünce ocağınıza İncir ağacı dikicem@cookies @The_Erinch @MasacRE @mrt-06 @Dosi
https://twitter.com/x/status/1700465265283145758
Kuz demek sen de huysuz gibi Allah sorar uzuvlarını kullandın mı diye sorusu için böyle herkese şapıyorsunKendi başına dönsün de gör mendebur. .ss
Düsecegin tuzak çok agir olacakKuz demek sen de huysuz gibi Allah sorar uzuvlarını kullandın mı diye sorusu için böyle herkese şapıyorsun@Alos @Angelica @cookies @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Emre Ozansoy @Dosi @Zeyno @mrt-06 @12.Adam
O bunak rüyasında görür benim sihirli duduşlarımı anca.Teyzoş paylaşan kızın adı yakamoz olduğuna göre öpüşenlerden biri @Yakamoz-Asi olabilir mi 😱 son günlerde @serhatt la çok takılıyordu ne demişler ya huyundan ya suyundan@Alos @12.Adam @Dosi
Kurban ol sen bana be.
Kurban ol sen bana be.
Boğazında kalırım ben senin.Kurban olmam, ama senden güzel kurban olur.
Boğazında kalırım ben senin.
Zıkkım yiyesice. .ssYok yok, kuzu tandır olur güzel gider.
Teyzoş paylaşan kızın adı yakamoz olduğuna göre öpüşenlerden biri @Yakamoz-Asi olabilir mi 😱 son günlerde @serhatt la çok takılıyordu ne demişler ya huyundan ya suyundan@Alos @12.Adam @Dosi
Iyyy kaosları öldürüyor hep. Ss@Yakamoz-Asi Ömer cevabı vermiş bana gerek kalmamış
Iyyy kaosları öldürüyor hep. Ss
Hep senmi öldürcen biraz da o öldürsün demi @Yakamoz-Asi
Kuz sana dedim ben kaos öldürüyon diye Alp dağları noterine değilHep senmi öldürcen biraz da o öldürsün demi @Yakamoz-Asi
Her neyse ben öldüreyim birazdaKuz sana dedim ben kaos öldürüyon diye Alp dağları noterine değil
Her neyse ben öldüreyim birazda@Yakamoz-Asi oklava işi Çiğdem işiydi o olsaydı emreyi ona havale ederdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?