Bernacıymış bu 😱İsveç Gündemini sen niye takip ediyorsun.
Berna'nın gündemde olması.Bomba gibi geliyor Queen.
Bernacıymış bu 😱İsveç Gündemini sen niye takip ediyorsun.
Berna'nın gündemde olması.Bomba gibi geliyor Queen.
isveç vizesi rahat çıkıyor @xemrexxxBernacıymış bu 😱
Survivor dışındaki Berna'yı seviyorum ama Survivor'daki Berna'yı değil.Bernacıymış bu 😱
Periler Diyarının Yeni sezon Hazırlıkları başlıyor bana İrlandaya gitmeden iş çıkardınız yineSurvivor dışındaki Berna'yı seviyorum ama Survivor'daki Berna'yı değil.
Halkin polisinde yeni polis ekibi nasil tutacak diye Dusunuyorum @12.Adamaaa aynı savaşları forumda da görmüştük @serhatt ın kocişkosu zengin faruk @Forumdash hakkın rahmetine kavuşmuştu, görümcesi @Çiğdem ile kocişi @destere kayıp , olaylara kalbi dayanmayan @Angelica hisselerini marul bonişi denize devretmişti ki onun da serhatla kaseti çıktı ; ailenin genç oğlanı @mrt-06 da işlerle ilgilenmeyince holding edepsiz serhata kalmıştı ki isveçten yılan @dosimosi geldieee tabi çoğunluk hissesi de hala bende onlar anca kendi arasında kapışırserhatın hain ortağı @Alos da gizemli şekilde ortadan kayboldu en son
Neticede savaşın kazananı benim.aaa aynı savaşları forumda da görmüştük @serhatt ın kocişkosu zengin faruk @Forumdash hakkın rahmetine kavuşmuştu, görümcesi @Çiğdem ile kocişi @destere kayıp , olaylara kalbi dayanmayan @Angelica hisselerini marul bonişi denize devretmişti ki onun da serhatla kaseti çıktı ; ailenin genç oğlanı @mrt-06 da işlerle ilgilenmeyince holding edepsiz serhata kalmıştı ki isveçten yılan @dosimosi geldieee tabi çoğunluk hissesi de hala bende onlar anca kendi arasında kapışırserhatın hain ortağı @Alos da gizemli şekilde ortadan kayboldu en son
aaa aynı savaşları forumda da görmüştük @serhatt ın kocişkosu zengin faruk @Forumdash hakkın rahmetine kavuşmuştu, görümcesi @Çiğdem ile kocişi @destere kayıp , olaylara kalbi dayanmayan @Angelica hisselerini marul bonişi denize devretmişti ki onun da serhatla kaseti çıktı ; ailenin genç oğlanı @mrt-06 da işlerle ilgilenmeyince holding edepsiz serhata kalmıştı ki isveçten yılan @dosimosi geldieee tabi çoğunluk hissesi de hala bende onlar anca kendi arasında kapışırserhatın hain ortağı @Alos da gizemli şekilde ortadan kayboldu en son
Neticede savaşın kazananı benim.
Serhatın kedisi diyollaNe anlatıyorsan
Bak bu yollar @Angelica @dosimosi ve @serhatt ın bile aklına gelmezTelefondan mı attın?@Angelica birden açılıverdi.
Bak gene pc den atmışsın.Sende övmeye gelmiyorsun.Bak bu yollar @Angelica @dosimosi ve @serhatt ın bile aklına gelmez
https://twitter.com/x/status/1603810640224829450
Patenti bende bunun.Bak bu yollar @Angelica @dosimosi ve @serhatt ın bile aklına gelmez
Bak bu yollar @Angelica @dosimosi ve @serhatt ın bile aklına gelmez
Telefondan mı attın?@Angelica birden açılıverdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?