Beni bildiğim 2 3 şeyden biriyle vurmaya çalıştın ama.Amacım kafanı karıştırmaktı.
Beni etmez işte. 7.000 TL gibi düşün.
O zaman herkesin hayrına olsun onu buraya yolla, sipariş listesini çıkar parayı fifty fifty bölüşmüş oluruz.
Beni bildiğim 2 3 şeyden biriyle vurmaya çalıştın ama.Amacım kafanı karıştırmaktı.
Beni etmez işte. 7.000 TL gibi düşün.
Tabii parayı bitirmezse @keremBeni bildiğim 2 3 şeyden biriyle vurmaya çalıştın ama.
O zaman herkesin hayrına olsun onu buraya yolla, sipariş listesini çıkar parayı fifty fifty bölüşmüş oluruz.
İsveç aşkına bak
Ben de tam 20 dakkika önce bu haberi İsveç kaynaklarından okudum.
Ülkemden uzak dur be
Türkiye bir göç dalgası daha kaldıramaz
Dışarı çıksam mı çıkmasam mı onu düşünüyorum
@Yakamoz-Asi oralarda hiç Lotto oynadın mı?
Euromillions var, Swiss Lotto var. Çok yüksek olursa oynarım. Niye ki?
Normalde oynamam ama dün arkadaşım oynayınca bende katıldım ve yüksek olmasa da belirli bir ücret kazandım diyebilirim.Çok yüksek olunca şans daha da küçük oluyor genelde, o yüzden cüzi miktarlarda kazanma şansın daha yüksek oluyor.
Benim alamanca bir şoka uğradı, 7 bin yazıyor dimi orada?
Beni bildiğim 2 3 şeyden biriyle vurmaya çalıştın ama.
@serhatt ın yıllardır beklediği karışım yapılmışTabii parayı bitirmezse @kerem
@serhatt şelale şuan@serhatt ın yıllardır beklediği karışım yapılmış@Zeyno @Angelica @The_Erinch @Emre Ozansoy @cookies Ekli dosyayı görüntüle 114572
@serhatt ın yıllardır beklediği karışım yapılmış@Zeyno @Angelica @The_Erinch @Emre Ozansoy @cookies Ekli dosyayı görüntüle 114572
Brad Pitt, Ricky Martin yapsın isterse, nerden bakarsan bak out yani. .ss
Ricky MartinBrad Pitt, Ricky Martin yapsın isterse, nerden bakarsan bak out yani. .ss
@serhatt ın yıllardır beklediği karışım yapılmış@Zeyno @Angelica @The_Erinch @Emre Ozansoy @cookies Ekli dosyayı görüntüle 114572
@Dosi de bunu yapacak cesaret yok.Bu Bekir i kesin @Dosi dolandırdı@Angelica @Zeyno @serhatt @The_Erinch @Yakamoz-Asi @mrt-06 @MasacRE @DarkLegenD @Alos @slhttnmtl Ekli dosyayı görüntüle 114924
Bu Bekir i kesin @Dosi dolandırdı@Angelica @Zeyno @serhatt @The_Erinch @Yakamoz-Asi @mrt-06 @MasacRE @DarkLegenD @Alos @slhttnmtl Ekli dosyayı görüntüle 114924
Bu Bekir i kesin @Dosi dolandırdı@Angelica @Zeyno @serhatt @The_Erinch @Yakamoz-Asi @mrt-06 @MasacRE @DarkLegenD @Alos @slhttnmtl Ekli dosyayı görüntüle 114924
@Dosi de bunu yapacak cesaret yok.
Elektrikler almış başını gidiyor ama ben bir kaç senelik ayarlamıştım eskiden (bizde 1,3,5 senelik olarak sürekli yenileme olayımız var). Hâlâ eski az olan fiyatı ödüyorum. Yani benim başkasının elektriğini çekmem için bir gerekçem yokBence @Dosi yaşadığı şehirden kablo çekmiş Bekire, Bekirim farkında değil. Şirket kabloyu takip ede ede bulamamış sonunu.
Bir yaşıma daha girdim kontratlı elektrik mi olur? Sözleşmen ne zaman bitiyor?Elektrikler almış başını gidiyor ama ben bir kaç senelik ayarlamıştım eskiden (bizde 1,3,5 senelik olarak sürekli yenileme olayımız var). Hâlâ eski az olan fiyatı ödüyorum. Yani benim başkasının elektriğini çekmem için bir gerekçem yok
Bekir üzülmesin. Hakkı yenilmez
Maalesef bu sene içinde bitiyor (ama daha var)Bir yaşıma daha girdim kontratlı elektrik mi olur? Sözleşmen ne zaman bitiyor?Başka elektrik şirketlerinden Transfer teklifleri var mı?
Tesadüf bakın ki bugün de bize elektrik faturası geldi.Maalesef bu sene içinde bitiyor (ama daha var)
Ozamana kadar eski fiyatlara döneriz umarım. Yoksa başka şirketlerde en kısa hangi zaman dilimi varsa onu seçerim
Kontrat sistemi işte elektrik fiyatları sabit olmadığından var. Rekabet çok olunca seçenekte olunuyor
Tabi sadece harcanan kısmı değişiyoruz. Sabit ücrette var abonelik parası diyelim. O baya yüksekevin metrekaresine göre onun fiyatı değişir. Tek şirket.
Maalesef bu sene içinde bitiyor (ama daha var)
Ozamana kadar eski fiyatlara döneriz umarım. Yoksa başka şirketlerde en kısa hangi zaman dilimi varsa onu seçerim
Kontrat sistemi işte elektrik fiyatları sabit olmadığından var. Rekabet çok olunca seçenekte olunuyor
Tabi sadece harcanan kısmı değişiyoruz. Sabit ücrette var abonelik parası diyelim. O baya yüksekevin metrekaresine göre onun fiyatı değişir. Tek şirket.
Bunun dizisi yapıldı100 sene önceki dünyada yaşayıp, Atatürk'e denk gelmek mi, yoksa şimdi ki dünyada yaşamak mı?
İrlandada aşısızlar kafelere giremiyor İrlandada olursam dördüncü doz Biontech aşısınıBu sene icinde bitince, simdi 3 senelik yeniledin diyelim, bu yüksek fiyattan mi yenilenecek 3 sene boyunca?
Bunun dizisi yapıldı
İrlandada aşısızlar kafelere giremiyor İrlandada olursam dördüncü doz Biontech aşısını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?