Adam kayınpeder rolunde oynamak istiyor. Gelinleri ve torunları diyor Nes azmiş? Benim gibi eleği duvara asmiş adam@Forumdash gibi azmış bu da bu yaşta 😱 @serhatt @Zeyno @cookies @Özgür @denizz19 Ekli dosyayı görüntüle 113668
Adam kayınpeder rolunde oynamak istiyor. Gelinleri ve torunları diyor Nes azmiş? Benim gibi eleği duvara asmiş adam@Forumdash gibi azmış bu da bu yaşta 😱 @serhatt @Zeyno @cookies @Özgür @denizz19 Ekli dosyayı görüntüle 113668
@serhatt öyle demiyor ununu eleyemiyor diyor senin içinAdam kayınpeder rolunde oynamak istiyor. Gelinleri ve torunları diyor Nes azmiş? Benim gibi eleği duvara asmiş adam
Ferihanın provası mı
Adam kayınpeder rolunde oynamak istiyor. Gelinleri ve torunları diyor Nes azmiş? Benim gibi eleği duvara asmiş adam
Benimle uğraşan @Dosi nin hazin sonu artık istediğim gibi zehirlerim 43 saate ölür gider @Angelica @Zeyno @The_Erinch @slhttnmtlİnsanoğlu, 2 dakika sonra ne halde olacağını bilmeyerek hareket ettiği sürece, bu dünyada daha çok gönüller kırılır..
@Dosi konsolosluga basvur sana hemen ucak yollatayımBenimle uğraşan @Dosi nin hazin sonu artık istediğim gibi zehirlerim 43 saate ölür gider @Angelica @Zeyno @The_Erinch @slhttnmtl Ekli dosyayı görüntüle 113843
ah yine elinde kalan bir durum. Benim kaldigim memleket Stockholm degilBenimle uğraşan @Dosi nin hazin sonu artık istediğim gibi zehirlerim 43 saate ölür gider @Angelica @Zeyno @The_Erinch @slhttnmtl Ekli dosyayı görüntüle 113843
yazin beni aldirsan daha iyi olur. Sogukta Tr'de olmak istemiyorum@Dosi konsolosluga basvur sana hemen ucak yollatayım
ah yine elinde kalan bir durum. Benim kaldigim memleket Stockholm degil
yazin beni aldirsan daha iyi olur. Sogukta Tr'de olmak istemiyorum
Olmm ne istiyorsun şu İsveçden 🤣🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 113887
Bir skandal daha İsveç çöküyor sorumlusu da Dosi @The_Erinch @Forumdash @Angelica @serhatt @Yakamoz-Asi
Ekli dosyayı görüntüle 113887
Bir skandal daha İsveç çöküyor sorumlusu da Dosi @The_Erinch @Forumdash @Angelica @serhatt @Yakamoz-Asi
Olmm ne istiyorsun şu İsveçden 🤣🤣🤣
Ayol başlarına dert almışlar Dosi diye ben napayımDosiyi kızdırma bence @Dosi
Acil kapılarında ölme diye yoluyorum bee @xemrexxxah yine elinde kalan bir durum. Benim kaldigim memleket Stockholm degil
Niye gündemin isveçEkli dosyayı görüntüle 113887
Çıbanın başı orada
düşünemiyom
@Dosi konsolosluga basvur sana hemen ucak yollatayım
İnsan, bazı kararları niye habire ileri bir tarihe atar? Niye bekletir? Neyi bekler?
ah yine elinde kalan bir durum. Benim kaldigim memleket Stockholm degil
Olmm ne istiyorsun şu İsveçden 🤣🤣🤣
Putin e güveniyorum Dosiyi ortadan kaldırır 2 güne @serhatt @Zeyno @slhttnmtlDosiyi kızdırma bence @Dosi
Putin kaldırmazsa ben @Dosi ve zey tv'yi ortadan kaldırıcamPutin e güveniyorum Dosiyi ortadan kaldırır 2 güne @serhatt @Zeyno @slhttnmtl