En alt katı senin cehennemin millete laf etmeyi bırakCehenneme hazırlık ne ka güzel.
En alt katı senin cehennemin millete laf etmeyi bırakCehenneme hazırlık ne ka güzel.
Sen kendi işine bak, ben cennetim için uğraşıyorum.En alt katı senin cehennemin millete laf etmeyi bırak
Ayol bunların Peşinden koşarak mı uğraşıyorsunSen kendi işine bak, ben cennetim için uğraşıyorum.
Münasebet mi yaşıyorum sanki, beğenimi dile getiriyorum.Ayol bunların Peşinden koşarak mı uğraşıyorsunEkli dosyayı görüntüle 136377
Fırsatın olsaMünasebet mi yaşıyorum sanki, beğenimi dile getiriyorum.
Hep senin mi hayallerini yaşayacaklar bak bu da @Yakamoz-Asi nin hayallerini çalmışİstemez.
Bu adamı Tuba sardı başımıza. Oraya kadar tanıyan yoktu.Hep senin mi hayallerini yaşayacaklar bak bu da @Yakamoz-Asi nin hayallerini çalmış@Dosi @Angelica @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Bully @RüzgarGülü @ozmoturk @12.Adam
Seni de şöyle götürseler keşkeBu adamı Tuba sardı başımıza. Oraya kadar tanıyan yoktu.
Olabilir...Seni de şöyle götürseler keşke
Aaaa bak @MasacRE @Maskeli Fedai ve @Sherlock melunları senin düğününe gelmişOlabilir...
Saçmalamalara doyamadın.Aaaa bak @MasacRE @Maskeli Fedai ve @Sherlock melunları senin düğününe gelmişsırt dekolteli olanı galiba masacre odunu oluyor @RüzgarGülü beğenmiş artık ruhuna Fatiha onun
@Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam @Angelica @Dosi @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Zeyno @ozmoturk
Bunlar seksi erkek değil @serhatt beğendiği olmuşAaaa bak @MasacRE @Maskeli Fedai ve @Sherlock melunları senin düğününe gelmişsırt dekolteli olanı galiba masacre odunu oluyor @RüzgarGülü beğenmiş artık ruhuna Fatiha onun
@Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam @Angelica @Dosi @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Zeyno @ozmoturk
Saçmalamalara doyamadın.
@Yakamoz-Asi böyle böyle insanların zengin olmasının engelliyormuş pisss .ss @Dosi @Angelica @Bully @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @ozmoturk @12.Adam
25 kuruş lazımsa gönderelim sen bize 10 cent gönder üstü kalsın @Yakamoz-Asi@Yakamoz-Asi böyle böyle insanların zengin olmasının engelliyormuş pisss .ss @Dosi @Angelica @Bully @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @ozmoturk @12.Adam
https://twitter.com/x/status/1956322972873998620
@Yakamoz-Asi den sonra @Dosi nin de maskesi düştü25 kuruş lazımsa gönderelim sen bize 10 cent gönder üstü kalsın @Yakamoz-Asi
Bu adamın yalanına inanmayın. Hemen baktım 2017 model BMW arabasına sahip. Yani yalan palavra atmış@Yakamoz-Asi den sonra @Dosi nin de maskesi düştüekonomi kötüye gidiyor diyordu geçen gün pissss.ss @Angelica @Bully @Royal_Highness @12.Adam @HollyDemon ☾☆ @serhatt @ozmoturk
https://twitter.com/x/status/1956334936266342645
bilemiyoruzBu adamın yalanına inanmayın. Hemen baktım 2017 model BMW arabasına sahip. Yani yalan palavra atmış
Taş olsun gerisi hallolur.
Oraya sadece hava atmak için giden de ne bileyim. Parayı orda kazanıp buraya sadece hava atmak için gelen gurbetçiler gibi@Yakamoz-Asi den sonra @Dosi nin de maskesi düştüekonomi kötüye gidiyor diyordu geçen gün pissss.ss @Angelica @Bully @Royal_Highness @12.Adam @HollyDemon ☾☆ @serhatt @ozmoturk
https://twitter.com/x/status/1956334936266342645
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?