Göbeklerimizi birleştirirsek ysk başkanı olabilirizGüzel parça
Teneşir paklar 😱@xemrexxx bak benim ki bana video atmış emree
Gökberk Yıldırım on Instagram: "♠️ @gulcinhatihanstudio 🫶"
34K likes, 8,306 comments - gokberkyildirim on April 7, 2025: "♠️ @gulcinhatihanstudio 🫶".www.instagram.com
Göbeklerimizi birleştirirsek ysk başkanı olabiliriz
https://twitter.com/x/status/1908554089643803103
@xemrexxx bak benim ki bana video atmış emree
Gökberk Yıldırım on Instagram: "♠️ @gulcinhatihanstudio 🫶"
34K likes, 8,306 comments - gokberkyildirim on April 7, 2025: "♠️ @gulcinhatihanstudio 🫶".www.instagram.com
@Dosi ile @serhatt ın felsefe buymuşLen bu adam ne hale gelmiṣ yimiṣ yimiṣ... neyse anladın sen
Çünkü biz çok değerliyiz çatla.
senin rolünü oynadı diye yok oldu gitti kızÇünkü biz çok değerliyiz çatla.
Açalım bir ara
Yabancılar ilgimi çekmiyor, beni Türk kadınlarına emanet edin. 😁
Yabancılar ilgimi çekmiyor, beni Türk kadınlarına emanet edin. 😁
Kime emanet edeceğinizi çok iyi biliyorsunuz 🤩😍❤️
Yok, bu kadın zaten paylaşım yapıyor ise anla ki şampiyonlar ligi zamanı gelmiştir. 😁 Kadın artık bu alanda bir marka. Ama benim sevdiğim sunucu başka 🥰🥰Beğenmedim deme ama
Yok, bu kadın zaten paylaşım yapıyor ise anla ki şampiyonlar ligi zamanı gelmiştir. 😁 Kadın artık bu alanda bir marka. Ama benim sevdiğim sunucu başka 🥰🥰
Sana yapalım. Hemen bir ileri düzeyde yabancı dil eğitimi ile baslayabiliriz çalışmalara.. 😁Seninki ayrı tamam onu anladım. Aynı kefeye koymam zaten. Merak etme.
Harbiden bir marka ya.
Sana yapalım. Hemen bir ileri düzeyde yabancı dil eğitimi ile baslayabiliriz çalışmalara.. 😁
Çat pat konuşma ile yapamayız. İleri düzey olması lazım. Hallederiz onu bir şekilde. 😄Almanca ve İngilizce yetmiyor mu
Çat pat konuşma ile yapamayız. İleri düzey olması lazım. Hallederiz onu bir şekilde. 😄
1/2 tane de beraber yaptığınız aktiviteleride bulduk mu tamamdır. Yolu yarılarız. 😁😁
Sözcük ve kelime haznesi geniştir ama şimdi. Sonuçta sunucu. 😄😄 Yani ben Denizi takip ediyorum, yer yer şaşırtıyor beni cümleleri ile ulan oradan oraya nasıl bağladı diye. 😄 Meslek cümleler ile oynama sanatı.😁Almanca ana dil, İngilizce B2-C1 arası bir ṣey. Yani yetmiyorsa konuṣmaya gerek yok, direk bana uğrasın yeter.
Sözcük ve kelime haznesi geniştir ama şimdi. Sonuçta sunucu. 😄😄 Yani ben Denizi takip ediyorum, yer yer şaşırtıyor beni cümleleri ile ulan oradan oraya nasıl bağladı diye. 😄 Meslek cümleler ile oynama sanatı.😁
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?