doğru sen onlar kapıyı kırarken , gökberk oğlanı ararsın artık bulunca napıcaksanBana gerek kalmaz ya bizimkiler fena
doğru sen onlar kapıyı kırarken , gökberk oğlanı ararsın artık bulunca napıcaksanBana gerek kalmaz ya bizimkiler fena
Kız senden olsa olsa yemek yeme Queeni olur o Queenlik de kimse için bir şey ifade etmez.her Queen e laf eden olurzamanında Firdevs yöreoğluna , ferhundeye, hürrem sultanıma neler neler dedilerbana edilen laflara o yüzden aldırmıyorumhatta bana laf edenlerin hastalığını da buldum marul sendromu koydum adını
------
kapıyı sen kırarsın koç başı ile
doğru sen onlar kapıyı kırarken , gökberk oğlanı ararsın artık bulunca napıcaksan@Yakamoz-Asi @Dosi
her ortamda number 1 bir insanımKız senden olsa olsa yemek yeme Queeni olur o Queenlik de kimse için bir şey ifade etmez.
Sondan number 1 bir insansın.her ortamda number 1 bir insanımhaterlarım ne derse desin
hayatım mutlu kasımlar sana da, ben Elsbeth ablamı izlemeye gidiyorum guddd bayyySondan number 1 bir insansın.
Kız benim cümlelerimi anlamayınca mecburen senin mesajlarının içinden anlayacağın türde cevaplar veriyorum, iyilik de yaramıyor sana.hayatım mutlu kasımlar sana da, ben Elsbeth ablamı izlemeye gidiyorum guddd bayyy
https://twitter.com/x/status/1852089546688831783
edit: şimdi sen yazarsın diye not düşeyim ; cevaplarım bitmedi ama ilkokul ağzıyla benim mesajımın içinden cevap vermeye başlayınca atışmayı sonlandırdımQueenliğime yakışmaz
Kız senden olsa olsa yemek yeme Queeni olur o Queenlik de kimse için bir şey ifade etmez.
Çift kale maç
bilmiyorum
hayat ne garip @MasacRE @12.Adam @DarkLegenD @Maskeli Fedai de Valentina ile yaşamak ister aslındacahil azerbaycanlı
hayat ne garip @MasacRE @12.Adam @DarkLegenD @Maskeli Fedai de Valentina ile yaşamak ister aslında@Bully @Dosi @Zeyno @Royal Highness @RüzgarGülü
https://twitter.com/x/status/1852378668112241053
kendisine bir şeytan çıkarma ayini düzenlemek istiyorsun sanırımKim bilir ne ṣeytan bu Valentina
kendisine bir şeytan çıkarma ayini düzenlemek istiyorsun sanırım
Kim bilir ne ṣeytan bu Valentina
kendisine bir şeytan çıkarma ayini düzenlemek istiyorsun sanırım
Çarpığın kedilerini verelim.O ayinde güzelce bir 🔥 'te yakılır
Çarpığın kedilerini verelim.
Ohhhh ellerime sağlık.Bunu tam da adamına yazdın.
Yooo çarpık sen misin ? Neden üstüne alınıyorsun? Kedi mi besliyorsun?Beni kast ettim yani.
Yooo çarpık sen misin ? Neden üstüne alınıyorsun? Kedi mi besliyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?