neyse sana birazdan birşey yazacağım. Birinden haber getirdim sanaBurası daha efsane bir başlık. Diğerini daha önce de resetlemiştim.
önce forumdaki bildirimlerimi tüketeyim bi 10 dakikaya gelir mesaj
neyse sana birazdan birşey yazacağım. Birinden haber getirdim sanaBurası daha efsane bir başlık. Diğerini daha önce de resetlemiştim.
Para olsa sen neler neler yaparsınPis ecünnü yeniden doğmuş gibi yaptırmış her tarafını, sonra da ben güzelim diye ortalarda geziyo
Var da yaptırmıyorum, olmadığını nerden çıkardın ben doğuştan güzelimPara olsa sen neler neler yaparsın
Var da yaptırmıyorum, olmadığını nerden çıkardın ben doğuştan güzelim
Merhaba ben yeniyim
Magazin konularını araştırken üye olayım dedim bariMerhaba forumu eskiden takip ediyor muydunuz yoksa tesadüfen mi üye olmaya karar verdiniz? Yani birisinin referansıyla üye olanlar oluyor siz de onlardan mısınız?
Bu ne be başka isim bulamadınız mı Gülben’e reklam ayarla.Kızzzzz çocuğu olan forum üyeleri @Forumdash senin kesin vardır yoksa @serhatt tan yapıver 2 dk de @vadikızı senin yiğenlerin var, @Dosi kesin bir İsveç sıpası yapmıştır, @Maskeli Fedai yi de 17 yaşında evlendirmişler @xBUGRAx derdine yan @Tolstoyevski nin filozof Atakan gibi bir veledi kesin vardır Ayyy neyse yekta kopanla masal saati etkinliğimiz var korona günlerinde, hepiniz katılın sosyal medyada videolara tıklarsanız da olur reklamlarını ben giriyorum instagramda maksat çalışıyor gözükeyim @mrt-06 @Aserat @sokak sanati @kerem @Silinmiş Üye @alperuz @Turkuazz @S.G.A.T. @MasacRE
@Harunnn60 ‘ın referansıyla sandım ben de, onun profilindeydiniz çünkü malum kendisi meşhurdur buralarda @Harunnn60Magazin konularını araştırken üye olayım dedim bari
Ücreti nedir bir soruverBu ne be başka isim bulamadınız mı Gülben’e reklam ayarla.
Kızzzzz çocuğu olan forum üyeleri @Forumdash senin kesin vardır yoksa @serhatt tan yapıver 2 dk de @vadikızı senin yiğenlerin var, @Dosi kesin bir İsveç sıpası yapmıştır, @Maskeli Fedai yi de 17 yaşında evlendirmişler @xBUGRAx derdine yan @Tolstoyevski nin filozof Atakan gibi bir veledi kesin vardır Ayyy neyse yekta kopanla masal saati etkinliğimiz var korona günlerinde, hepiniz katılın sosyal medyada videolara tıklarsanız da olur reklamlarını ben giriyorum instagramda maksat çalışıyor gözükeyim @mrt-06 @Aserat @sokak sanati @kerem @Silinmiş Üye @alperuz @Turkuazz @S.G.A.T. @MasacRE
Ne biliyim sektörde olan sensin öğrensene bulgur reklamından kaç almış.Ücreti nedir bir soruver
Şımartma beni. 😎@Harunnn60 ‘ın referansıyla sandım ben de, onun profilindeydiniz çünkü malum kendisi meşhurdur buralarda @Harunnn60
Yok hazır paketle aldım kızımı Cici kızım türkçe bilmezKızzzzz çocuğu olan forum üyeleri @Forumdash senin kesin vardır yoksa @serhatt tan yapıver 2 dk de @vadikızı senin yiğenlerin var, @Dosi kesin bir İsveç sıpası yapmıştır, @Maskeli Fedai yi de 17 yaşında evlendirmişler @xBUGRAx derdine yan @Tolstoyevski nin filozof Atakan gibi bir veledi kesin vardır Ayyy neyse yekta kopanla masal saati etkinliğimiz var korona günlerinde, hepiniz katılın sosyal medyada videolara tıklarsanız da olur reklamlarını ben giriyorum instagramda maksat çalışıyor gözükeyim @mrt-06 @Aserat @sokak sanati @kerem @Silinmiş Üye @alperuz @Turkuazz @S.G.A.T. @MasacRE