Kadroya bak güzellik, entrika ve şirretlik hepsi bir arada başa çıkılmaz anam bunlarla4-3-3 taktiği ile yok ederim o @serhatt ı@Yakamoz-Asi @The_Erinch @RüzgarGülü @12.Adam
@Angelica @Dosi @Zeyno
Ekli dosyayı görüntüle 128674
Kadroya bak güzellik, entrika ve şirretlik hepsi bir arada başa çıkılmaz anam bunlarla4-3-3 taktiği ile yok ederim o @serhatt ı@Yakamoz-Asi @The_Erinch @RüzgarGülü @12.Adam
@Angelica @Dosi @Zeyno
Sen ve @serhatt ı yok etmek mi4-3-3 taktiği ile yok ederim o @serhatt ı@Yakamoz-Asi @The_Erinch @RüzgarGülü @12.Adam
@Angelica @Dosi @Zeyno
Çıldırmalık bir şey yok abla ya arada komik şeyler atıyor gülüyoz
Hayatım ben payını vermekten bıktım, arsız olduğu için uslanmıyor.
Serhat da Meloş teyze ile takıla takıla yaşlanmış, aklındakini etiketliyor gördüğü yerineHayatım ben payını vermekten bıktım, arsız olduğu için uslanmıyor.
Kurban ol sen banaSerhat da Meloş teyze ile takıla takıla yaşlanmış, aklındakini etiketliyor gördüğü yerineo mu bana had bildirecek nanikkkkjEkli dosyayı görüntüle 128683
Bunca parlak varken Barış aklıma bile gelmezdi, asıl sana nanik.Serhat da Meloş teyze ile takıla takıla yaşlanmış, aklındakini etiketliyor gördüğü yerineo mu bana had bildirecek nanikkkkjEkli dosyayı görüntüle 128683
Faruk forumdashı da sevmemiştin ama aşkınız hakkında 609 tane mesaj yazmıştın , haklısınBunca parlak varken Barış aklıma bile gelmezdi, asıl sana nanik.
Faruk forumdashı da sevmemiştin ama aşkınız hakkında 609 tane mesaj yazmıştın , haklısın
aaaa kız bak @Dosi nin tatil planı ortaya çıkmış ne beleşçi bu İsveç modu 😱
aaaa kız bak @Dosi nin tatil planı ortaya çıkmış ne beleşçi bu İsveç modu 😱@Yakamoz-Asi @Angelica @12.Adam @Bully @RüzgarGülü
Seyyar duacılar eksik. Gitti gitti gül gibi ……. gitti , gençliğine doyamadan gitti. (Küfür değildir) .
Dosi bu yapmaz diyeceğim ama içimden bir ses yapar diyor bilemedim. Bizi de gezdirsin kendisi uzakta şimdiaaaa kız bak @Dosi nin tatil planı ortaya çıkmış ne beleşçi bu İsveç modu 😱@Yakamoz-Asi @Angelica @12.Adam @Bully @RüzgarGülü
İyi ki @serhatt kısır yoksa böyle videolarda başrol olurduSeyyar duacılar eksik. Gitti gitti gül gibi ……. gitti , gençliğine doyamadan gitti. (Küfür değildir) .
parası olmayanlar denesin bu yöntemi. İhtiyacım yok çok şüküraaaa kız bak @Dosi nin tatil planı ortaya çıkmış ne beleşçi bu İsveç modu 😱@Yakamoz-Asi @Angelica @12.Adam @Bully @RüzgarGülü
Yakında sende bineceksin o araca.aaaa kız bak @Dosi nin tatil planı ortaya çıkmış ne beleşçi bu İsveç modu 😱@Yakamoz-Asi @Angelica @12.Adam @Bully @RüzgarGülü
Ehliyetim yokYakında sende bineceksin o araca.
Ölülerin ehliyete ihtiyacı yok.Ehliyetim yok
Azrail’i çenemle kaçırırımÖlülerin ehliyete ihtiyacı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?