Hee sıkar o biraz.Azrail’i çenemle kaçırırım
Hee sıkar o biraz.Azrail’i çenemle kaçırırım
Hee sıkar o biraz.
Sanane milletin tatil planındanaaaa kız bak @Dosi nin tatil planı ortaya çıkmış ne beleşçi bu İsveç modu 😱 @Yakamoz-Asi @Angelica @12.Adam @Bully @RüzgarGülü
Ah Ferhunde ahh
Ruh ikizim.Ah Ferhunde ahh
Sanane milletin tatil planından
İsveçliler İsveç’te niye İsveççe öğreniyor ki bu @Dosi napmış bu güzel insanların dillerine 😱 @Bully @Yakamoz-AsiAh Ferhunde ahh
Sananeİsveçliler İsveç’te niye İsveççe öğreniyor ki bu @Dosi napmış bu güzel insanların dillerine 😱 @Bully @Yakamoz-Asi
Cahal, en iyisini biz yapıyoruz. İsveç’e yerleşen yabancılar ülkemize adapte olup düzen kurabilmesi için dil şart. Buraya yansıyanda SFI verileri (yabancılar için İsveççe).İsveçliler İsveç’te niye İsveççe öğreniyor ki bu @Dosi napmış bu güzel insanların dillerine 😱 @Bully @Yakamoz-Asi
Hayatım bir sonraki mesajım da ülkeyi surî doldurmuşsun nanik olacaktı ben ve cahallık hiç uyumlu değilCahal, en iyisini biz yapıyoruz. İsveç’e yerleşen yabancılar ülkemize adapte olup düzen kurabilmesi için dil şart. Buraya yansıyanda SFI verileri (yabancılar için İsveççe).
Sayemde azıcık bilgi sahibi oldun
Ruh ikizim.
Sanane
Sistanız @alperuz kudurmuş yineCahal, en iyisini biz yapıyoruz. İsveç’e yerleşen yabancılar ülkemize adapte olup düzen kurabilmesi için dil şart. Buraya yansıyanda SFI verileri (yabancılar için İsveççe).
Sayemde azıcık bilgi sahibi oldun
Arzulamak ne zamandır kudurukluk oldu hoşt.
Ayol bu adam evli kocası var yani öyle yazmamalıArzulamak ne zamandır kudurukluk oldu hoşt.
Sanane ahlak bekçisi misin?Ayol bu adam evli kocası var yani öyle yazmamalı
edepsizlere had bildirim hep en ço ksen ve rahmetsiz Sistan çiğdeme bildirmiştim iyi bilirsin neyse bak adam negzel kocasını öpüyor ödül alırken sen de @Yakamoz-Asi sin isviçreden bulacağı bunakları öpersin artıkınSanane ahlak bekçisi misin?
Zavallı... Sen kim had bildirmek kim ayol. Ayyyy bu kadar yakın takipte olma ayol beni, kendi kokuşmuş hayatına odaklan.edepsizlere had bildirim hep en ço ksen ve rahmetsiz Sistan çiğdeme bildirmiştim iyi bilirsin neyse bak adam negzel kocasını öpüyor ödül alırken sen de @Yakamoz-Asi sin isviçreden bulacağı bunakları öpersin artıkın Ekli dosyayı görüntüle 128701
ayol zebani senin müdavimin olur o ka edepsizliğinleZavallı... Sen kim had bildirmek kim ayol. Ayyyy bu kadar yakın takipte olma ayol beni, kendi kokuşmuş hayatına odaklan.
Cehennemde de zebaniler öpecek bunları tıpkı seni de öpecekleri gibi.
ayol zebani senin müdavimin olur o ka edepsizliğinle
neyse sen varoş varoş gez böyle
Trenle kaç saat ?Amsterdama gidesim geldi
Hoştttttt edepsiz sana benzer iftiracı.ayol zebani senin müdavimin olur o ka edepsizliğinle
neyse sen varoş varoş gez böyle