BalkondaydınYok ya ev sıcak
BalkondaydınYok ya ev sıcak
Benimle konuşma şerefine nail olduğun için sen bana para ödemelisin.en iyisi oluro zaman yurtdışına gidiyorsun demek hayırlı olsun bize de birkaç euro gönderirsin artık kaç yıl katlandık sana
Balkonda sıcak oturulmuyor akşam çıkayım dedim ama pc yi çıkaramadımBalkondaydın
tövbe görkem gibi balkondan uçarsın bu tavırla en fazlaBenimle konuşma şerefine nail olduğun için sen bana para ödemelisin.
Kendim istersem uçarım altyazı geçeyim.tövbe görkem gibi balkondan uçarsın bu tavırla en fazla
Uzman görüşünü AlalımKendim istersem uçarım altyazı geçeyim.
Ablam hülyalara dalmış yine.Uzman görüşünü Alalım
Metreslere, gayrimeşru ilişkilere tokadı basan arzu mommy i destekliyorumAblam hülyalara dalmış yine.
Palavra bunlar.Metreslere, gayrimeşru ilişkilere tokadı basan arzu mommy i destekliyorum
Nereden biliyon gıuu doğurabilsen sen yapmışsındır dersin bu rezilliğiPalavra bunlar.
Biliyorum işte karıştırma detayını.Nereden biliyon gıuu doğurabilsen sen yapmışsındır dersin bu rezilliği
maçta ne işin varBiliyorum işte karıştırma detayını.
Balkondaydın
70 like gelince @serhatt da oğlana çıplak foto atmışBalkonda sıcak oturulmuyor akşam çıkayım dedim ama pc yi çıkaramadım
yapsın ama inkar etmesin hep inkar ediyor sonraSanane istediğini yapar@serhatt
Sen Portekiz e mi oynadın ?Bir daha tuttuğum takımın karşı rakibine kazanır şekilde iddaa oynamamalıyım. Sevinemiyorum. Üzdün bizi milli takım.
Evet ufak oynadım içecek parası çıksın diyeSen Portekiz e mi oynadın ?
Tek maç mı yaptın ?Evet ufak oynadım içecek parası çıksın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?