Kız sen de rahmetsiz @Maskeli Fedai te övmüştün o da seni bir odaya kapamıştıAaa böyle usta vardı da biz mi çağırmadık.
Kız sen de rahmetsiz @Maskeli Fedai te övmüştün o da seni bir odaya kapamıştıAaa böyle usta vardı da biz mi çağırmadık.
Rüyanda oldu zaar.
Hayatım rugbye ne zaman başlıyonRüyanda oldu zaar.
Kız bu işin gurmesi nasıl oluyor, kaç tanesinin tadına bakmalıMorardı bizimki.
Bayram arasına daha heyecanlı bölümle girebilirmiydim senaryomda diye düşünüyordum @xemrexxxKız bu işin gurmesi nasıl oluyor, kaç tanesinin tadına bakmalı
Hayatım yurt dışında yaşarken çok oynardık sen cahal kalmışsın.
kaldığın tarikat yurdunun dışı mıHayatım yurt dışında yaşarken çok oynardık sen cahal kalmışsın.
Senin akıl yaşın ile normal yaşın arasındaki mesafe kadar fazla olan bir dıştan bahsediyorum. Kilometreye vuracak olursak.kaldığın tarikat yurdunun dışı mı
Aynı bizim forumSenin akıl yaşın ile normal yaşın arasındaki mesafe kadar fazla olan bir dıştan bahsediyorum. Kilometreye vuracak olursak.
Senin akıl yaşın ile normal yaşın arasındaki mesafe kadar fazla olan bir dıştan bahsediyorum. Kilometreye vuracak olursak.
serhat en büyük rakiplerinden birinden kurtulurken son anda kahrolmuş
Bugünlerde Hakan'a yükseğim.
onu de birce ablam götürüyorBugünlerde Hakan'a yükseğim.
Şanslı gacı...onu de birce ablam götürüyor
Hayatım seni de Bali ye gönderelim moralin düzelsinŞanslı gacı...
İiyi olur bir tatile ihtiyacım var.Hayatım seni de Bali ye gönderelim moralin düzelsin
aaaa kız senin at hırısız kılıklı sevgili değiştire değiştire hayvanın psikolojisini bozmuş.ssİiyi olur bir tatile ihtiyacım var.
Pınar'dan da mı ayrıldı?aaaa kız senin at hırısız kılıklı sevgili değiştire değiştire hayvanın psikolojisini bozmuş.ss
x.com
x.com