BalkondaydınYok ya ev sıcak![]()
BalkondaydınYok ya ev sıcak![]()
Benimle konuşma şerefine nail olduğun için sen bana para ödemelisin.en iyisi oluro zaman yurtdışına gidiyorsun demek hayırlı olsun bize de birkaç euro gönderirsin artık kaç yıl katlandık sana
![]()
Balkonda sıcak oturulmuyor akşam çıkayım dedim ama pc yi çıkaramadımBalkondaydın![]()
tövbe görkem gibi balkondan uçarsın bu tavırla en fazlaBenimle konuşma şerefine nail olduğun için sen bana para ödemelisin.![]()
Kendim istersem uçarım altyazı geçeyim.tövbe görkem gibi balkondan uçarsın bu tavırla en fazla![]()
Uzman görüşünü AlalımKendim istersem uçarım altyazı geçeyim.![]()
Ablam hülyalara dalmış yine.
Metreslere, gayrimeşru ilişkilere tokadı basan arzu mommy i destekliyorumAblam hülyalara dalmış yine.![]()
Palavra bunlar.Metreslere, gayrimeşru ilişkilere tokadı basan arzu mommy i destekliyorum
Nereden biliyon gıuu doğurabilsen sen yapmışsındır dersin bu rezilliğiPalavra bunlar.![]()
Biliyorum işte karıştırma detayını.Nereden biliyon gıuu doğurabilsen sen yapmışsındır dersin bu rezilliği![]()
yapsın ama inkar etmesin hep inkar ediyor sonraSanane istediğini yapar@serhatt
Sen Portekiz e mi oynadın ?Bir daha tuttuğum takımın karşı rakibine kazanır şekilde iddaa oynamamalıyım. Sevinemiyorum. Üzdün bizi milli takım.
Evet ufak oynadım içecek parası çıksın diyeSen Portekiz e mi oynadın ?
Tek maç mı yaptın ?Evet ufak oynadım içecek parası çıksın diye